Mama7
Fanka BB :)
Zniżki.A co daje taka karata ?
Do dzisiaj np jest 25% z kartą smyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zniżki.A co daje taka karata ?
Lewatywa to akurat najprzyjemniejsza rzecz z całego porodu /cesarki, ja najbardziej nie lubię jak zakładają mi cewnik a później te leżenie po cesarkeA u mnie już od tamtego czasu, czyli 24 tydzień, Basia czeka główkowo.
Przeglądałam właśnie stronę szpitala, gdzie będę rodzic. Czy któraś z Was miała robiona lewatywe? Zastanawiam się nad tym, bo mam złe wspomnienia z pierwszego porodu, ale z drugiej strony nie wiem jak to się robi i czy boli i czy warto.
Od poniedziałku zaczynam kompletowac wyprawkę, zarówno dla dziecka jak i siebie. Po Marysi mam dużo rzeczy, ale trzeba sprawdzić czego brakuje.
Obniżki np 25% jak u mnie wczoraj a to już sporo biorąc pod uwagę ceny w Smyku.A co daje taka karata ?
Naprawdę lewatywa to nie jest jakieś zło uważam że są gorsze i bardziej niezręczne sytuację podczas porodu np zrobiona kupa, albo właśnie przy cesarke ten cewnik i w ogóle swiecisz tylkiem na sali porodowej czy radzisz SN czy cc wszyscy koło ciebie chodzą a ty jesteś skazany na łaskę a lewatywa trwa 30 sekund zamykasz się w toalecie odpalasz neta w tel i się w ciszy i spokoju załatwisz i nikt przecież się nie gapi na ciebie za przeproszeniem jak sraszCo do lewatywy to już o tym poczytałam i koniecznie bede chciała z tego skorzystać. Lepsze to niż potem zesłać się na sali porodowej przy ludziach brrr...
Ja mam ją już długo i z każdą promo dostaję SMS. Czasem że w sklepach stacjonarnych czasem tylko on-line.Zniżki.
Do dzisiaj np jest 25% z kartą smyk.
Ja pierdziele :/ nie mam słów do takich ludzi . Mi ostatnio ktoś uderzył w zderzak po Tesco gdzie nie ma kamer i zderzak pęknięty , lakier odchodzi. Tak jak piszesz ciepłe dba , wydaje ciężko zarobione pieniądze a ktoś tak o sobie przychodzi i kradnie albo rozwalaU nas witaj smutna niedzielo ktoś z ogródka zajebal nam piaskownice dla dzieci oraz stół o krzesła...... Mam moc w ciąży więc życzę jebanemu zlodziejowi aby karma wróciła z potrójna siła Boże człowiek się stara dba kosi trawę a tutaj jednej nocy ktoś zajebie ci wszystko a chcieliśmy dzieciom trampoline kupić teraz wiem że nie ma szans
Uważam dokładnie tak samo . Też na pewno będę chciała mieć zrobionaCo do lewatywy to już o tym poczytałam i koniecznie bede chciała z tego skorzystać. Lepsze to niż potem zesłać się na sali porodowej przy ludziach brrr...