reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My spędzamy od czwartku miło dni przyjechała moja siostra dostałam fajne nowe rzeczy dla dziecka ubranka, pieluszka tetrowe, pampers, chusteczki i zabawkę także uwielbiam szykować wyprawkę dla dziecka.... Dziś mąż złoży łóżeczko bo nie mam gdzie gromadzić więc narazie wszystko zapakować nowe będę wrzucać do niego, nie doczekam się prania i układanie według rozmiaru...... Mąż zabrał Syna na rower, córki w górach na wycieczce a ja mam spokój i ciszę i nawet w mieszkaniu czysto....

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie prywatnej usg , chciałam powiedzieć że nasza Natalia rozwija się prawidłowo waży około 850g dzisiaj skończyła. 26 tygodni . Wymiary w normie . Za 4 tygodnie będę miała szczegółowe badanie takie przed ostatnie i jeszcze trochę i rodzimy dziewczyny od jutra zaczynam 27 tydzień . Jeszcze tylko 13 [emoji307] [emoji307] [emoji307]
A tutaj moja kruszynka
IMG_20180602_1_7.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_1_7.jpg
    IMG_20180602_1_7.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 518
Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie prywatnej usg , chciałam powiedzieć że nasza Natalia rozwija się prawidłowo waży około 850g dzisiaj skończyła. 26 tygodni . Wymiary w normie . Za 4 tygodnie będę miała szczegółowe badanie takie przed ostatnie i jeszcze trochę i rodzimy dziewczyny od jutra zaczynam 27 tydzień . Jeszcze tylko 13 [emoji307] [emoji307] [emoji307]
A tutaj moja kruszynka Zobacz załącznik 863125

Ale słodka.. 850 to już cos:)
Ja też od jutra 27tydz.
Mam wyniki glukozy.. jupi 82/143/105 Ale się cieszę.. I nie byłam do końca na czczo.. niestety hemoglobina poszła nieznacznie w dół.. więc chyba muszę więcej tego żelaza.
W sumie dopiero 3 tyg biorę.
Wiecie że strasznie się bałam tej glukozy.. już za mną...

Mi glukozy nie badają w Holandii. Nie miałam ryzyķa cukrzycy w rodzinie cukier mam mierzony z palca przed posiłkiem i po posiłku i zawsze było w normie więc nie mają podstaw badania. Tutaj jest całkowicie inaczej .... ale jest w porządku kobiety znajomi i rodzina rodzą w Holandii i wszystko jest okej więc nie wypowiadam się w sumie na naszym forum na temat badań bo jestem całkowicie odrębna.

A mnie po ostatniej wizycie u lekarza jakoś się teraz nie spieszy, tak jak wam przeszkadza mi to grzebanie i siadanie na fotel do tego ostatnio właśnie się wkurzylam, wiadomo pójdę na kolejną wizytę ale odkąd czuje ruchy jestem spokojniejsza jeszcze 4wizyty i poród oby wszystko było ok

reklama
A mnie po ostatniej wizycie u lekarza jakoś się teraz nie spieszy, tak jak wam przeszkadza mi to grzebanie i siadanie na fotel do tego ostatnio właśnie się wkurzylam, wiadomo pójdę na kolejną wizytę ale odkąd czuje ruchy jestem spokojniejsza jeszcze 4wizyty i poród oby wszystko było ok
Ja nie miałam siadania na fotelu ani razu . Fajnie coraz bliżej porodu też się już nie mogę doczekać [emoji307] [emoji4]

Do góry