reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Sluchajcie a moze by się poafirmowac tym, ze nie mamy pewnych objawów?
Ja nie mam zgagi i skurczy nog (rece mi drętwieją ;)). Aha i póki co nie puchna mi nogi ani rece.

Mąż poleciał do apteki 24h bo jak chlusnęło ze mnie kwasem to pół kibla zarzygałam. Tylko patrzyłam czy krwi w tym nie ma. KOSZMAR

Sluchajcie a moze by się poafirmowac tym, ze nie mamy pewnych objawów?
Ja nie mam zgagi i skurczy nog (rece mi drętwieją ;)). Aha i póki co nie puchna mi nogi ani rece.
NIE MAM
obrzęków...
żylaków
nadciśnienia
krwawień
kłopotów z zasypianiem (ale z nispaniem już tak)
infekcji

Położyłam się koło młodego przed 21 jak go lulalam i mi się przysnęło... Teraz mi się oczy otworzyly. Idę spać dalej zaraz.

Dziś był dobry dzień. U dentysty okazało się że wszystko dobrze z moim uzębieniem tylko trochę kamienia z tyłu na dolnych zębach ale że w ciąży się raczej tego nie robi więc może w zimę to zrobię.

Odpoczęłam trochę, podchodziłam po sklepach kupiłam adidaski dla syna w CCC (jest -40% z kartą CCC chyba do niedzieli na sportowe obuwie i coś tam jeszcze). Dla małej chciałam coś kupić ale skończyło się na jednej czapeczce w Pepco.

Ja chyba sporo rzeczy NIE mam ale się nie chwalę bo jeszcze mnie pokara ;P a tak na serio to narazie wody nie zbieram, hemoroidów i żylaków też brak, toczę się jeszcze sprawnie więc póki co ok ;)

Kolorowych dziewczęta ;)

To ładnie trzymasz wagę ja już przytylam 3,5kg no masakra dla mnie....

Sama nie wiem, jak mi się to udaje, bo poza ciążą jest mi zdecydowanie ciężej. Wystarczy, że głębiej pooddycham w dziale ze słodyczami i już tyję. Może maleństwo tak ze mnie wyjada?

Ja na sma wieczór dowiedziałem się coś co mnie normalnie już dobilo i musiałam się wyryczec.... Życie na ostatnio bardzo kopie i staramy się walczyć z tym i sprostać każdym problemom, ale dziś już mi nerwy puściły, najgorsze jest to że mój M ciężko pracuje i zarabia kasę aby walczyć właśnie z tymi naszymi problemami ale ciągle coś i kłody pod nogi.... Eh brak słów czasami w takich sytuacjach myślę, że ludzie mają naprawdę gorzej i to mnie trzyma przy sile

Ja już się przyzwyczaiłam, że u mnie najgorsze rzeczy lubią się dziać właśnie wtedy, gdy jestem w ciąży. Zło lubi przychodzić w takich momentach, gdy człowiek się tego nie spodziewa. Coś w tym jest. Głowa do góry!

reklama
Do góry