reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Sluchajcie a moze by się poafirmowac tym, ze nie mamy pewnych objawów?
Ja nie mam zgagi i skurczy nog (rece mi drętwieją ). Aha i póki co nie puchna mi nogi ani rece.
Ja nie mam zgagi i skurczy nog (rece mi drętwieją ). Aha i póki co nie puchna mi nogi ani rece.
Chloe.Chloe
A ja mam brzuch jak balon po truskawkach i nic w domu na zlagodzenie bolu. Boje sie, ze mi pepek wybuchnieZgaga mnie pali a nic już nie mam na zlagodzenie.
NIE MAMSluchajcie a moze by się poafirmowac tym, ze nie mamy pewnych objawów?
obrzęków...
żylaków
nadciśnienia
krwawień
kłopotów z zasypianiem (ale z nispaniem już tak)
infekcji
Chloe.Chloe
A czy w ciazy mozna wegiel?
majapszczolka242
Położyłam się koło młodego przed 21 jak go lulalam i mi się przysnęło... Teraz mi się oczy otworzyly. Idę spać dalej zaraz.
Dziś był dobry dzień. U dentysty okazało się że wszystko dobrze z moim uzębieniem tylko trochę kamienia z tyłu na dolnych zębach ale że w ciąży się raczej tego nie robi więc może w zimę to zrobię.
Odpoczęłam trochę, podchodziłam po sklepach kupiłam adidaski dla syna w CCC (jest -40% z kartą CCC chyba do niedzieli na sportowe obuwie i coś tam jeszcze). Dla małej chciałam coś kupić ale skończyło się na jednej czapeczce w Pepco.
Ja chyba sporo rzeczy NIE mam ale się nie chwalę bo jeszcze mnie pokara ;P a tak na serio to narazie wody nie zbieram, hemoroidów i żylaków też brak, toczę się jeszcze sprawnie więc póki co ok
Kolorowych dziewczęta
Dziś był dobry dzień. U dentysty okazało się że wszystko dobrze z moim uzębieniem tylko trochę kamienia z tyłu na dolnych zębach ale że w ciąży się raczej tego nie robi więc może w zimę to zrobię.
Odpoczęłam trochę, podchodziłam po sklepach kupiłam adidaski dla syna w CCC (jest -40% z kartą CCC chyba do niedzieli na sportowe obuwie i coś tam jeszcze). Dla małej chciałam coś kupić ale skończyło się na jednej czapeczce w Pepco.
Ja chyba sporo rzeczy NIE mam ale się nie chwalę bo jeszcze mnie pokara ;P a tak na serio to narazie wody nie zbieram, hemoroidów i żylaków też brak, toczę się jeszcze sprawnie więc póki co ok
Kolorowych dziewczęta
beznikubopoco
Aktywna w BB
To ładnie trzymasz wagę ja już przytylam 3,5kg no masakra dla mnie....
Sama nie wiem, jak mi się to udaje, bo poza ciążą jest mi zdecydowanie ciężej. Wystarczy, że głębiej pooddycham w dziale ze słodyczami i już tyję. Może maleństwo tak ze mnie wyjada?
Ja na sma wieczór dowiedziałem się coś co mnie normalnie już dobilo i musiałam się wyryczec.... Życie na ostatnio bardzo kopie i staramy się walczyć z tym i sprostać każdym problemom, ale dziś już mi nerwy puściły, najgorsze jest to że mój M ciężko pracuje i zarabia kasę aby walczyć właśnie z tymi naszymi problemami ale ciągle coś i kłody pod nogi.... Eh brak słów czasami w takich sytuacjach myślę, że ludzie mają naprawdę gorzej i to mnie trzyma przy sile
Ja już się przyzwyczaiłam, że u mnie najgorsze rzeczy lubią się dziać właśnie wtedy, gdy jestem w ciąży. Zło lubi przychodzić w takich momentach, gdy człowiek się tego nie spodziewa. Coś w tym jest. Głowa do góry!
Z tego co wiem ro tak. Ale węgiel to na biegunkę i ból brzucha a jak się przejadłaś to lepiej krople miętoweA czy w ciazy mozna wegiel?
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Ja nie mam zylakow , nadcisnienia i faktycznie nie krwawie. A tak to wszystko książkowo