Mama7
Fanka BB :)
Jak znosicie te upały? U mnie na zewnątrz jest 21 stopni, w domu w zależności od pokoju 26-28.. O 7.40 rano.. co będzie p 15? Na zewnątrz ma być 30 w cieniu, mój balkon będzie od słońca.. dzisiaj żałuję że nie siedzę w pracy w klimatyzacji...
Mąż wyciągnął wczoraj wiatrak. Już jest włączony..
Nie mam siły od rana..
Dołączając do waszej listy ty: nie mam krwawien, żyły bardziej widoczne ale żylaków brak, nie puchna mi nogi.. narazie..
Nie mam zatrucia ani cukrzycy ciążowe ( narazie) bo test obciążenia robię w sobotę..
Nie mam infekcji i poza tym że jestem 10 na plusie i mam hemoglobina poniżej normy i lykam żelazo to książkowo.
Pozdrawiam z upałów..
Idę pod zimny prysznic..
Dziewczyny z Warszawy nie wiecie czy baseny odkryte są otwarte? Może poszlabym z dzieckiem to by się trochę ochlapał.. dzieki
Mąż wyciągnął wczoraj wiatrak. Już jest włączony..
Nie mam siły od rana..
Dołączając do waszej listy ty: nie mam krwawien, żyły bardziej widoczne ale żylaków brak, nie puchna mi nogi.. narazie..
Nie mam zatrucia ani cukrzycy ciążowe ( narazie) bo test obciążenia robię w sobotę..
Nie mam infekcji i poza tym że jestem 10 na plusie i mam hemoglobina poniżej normy i lykam żelazo to książkowo.
Pozdrawiam z upałów..
Idę pod zimny prysznic..
Dziewczyny z Warszawy nie wiecie czy baseny odkryte są otwarte? Może poszlabym z dzieckiem to by się trochę ochlapał.. dzieki