RooibosGirl
Fanka BB :)
Właśnie sama nie wiem już co robićNa Twoim miejscu sprawdziłabym jeszcze, który szpital jest dobrze wyposażony. Ja np. Teraz będę rodzic w Szczecinie, bo tam jest dla mnie odpowiednie zaplecze. Wcześniej rodziłam w Koszalinie i też dobre jest zaplecze, ale opieka do kitu, a wiem, że wtedy polecali Kołobrzeg, ale tam nie jest tak dobre wyposażenie jak w Koszalinie. Koleżanka chciała rodzic w Kołobrzegu, ale przez problemy z ciśnieniem to jej położna odradzila.
Jutro zaczynam szkołę rodzenia przy naszym szpitalu to dowiem się trochę więcej o miejscowej porodówce. Słyną z tego, że ich oddział jest naprawdę dobry, problem w tym, że wiedzą o tym wszystkie miasta w okolicy, wiec jest tłoczno. A jak będą jakieś komplikacje? Albo będę jedną z tych co będzie leżeć i kwiczeć, że chyba już rodzę, a oni będą to odwlekać i udawać, że jeszcze przesadzam, bo równocześnie ze mną zacznie rodzić kilka innych kobiet i wszyscy będą zajęci? Brrrr... chyba zaczynam bać się porodu. :/
Albo to przez tą pełnię, która dzisiaj będzie i to z jej powodu zaczyna mi odbijać