reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja jestem raczej z tych walecznych to bym się wykłócała, ale też mając dowody. Bo przypuszczenia to raczej nic nie dadzą.
No i pytanie co byś chciała wywalczyć, bo ze szpitalem to na pewno trochę potrwa i czy to warte nerwów i stresów w Twoim stanie
No niestety nie przyszło mi do głowy, aby robić zdjęcie tabletki, poza tym, że nie widziałam opakowań, ale gdzieś przeczytałam, że w wypisie powinno być podane dawkowanie, a ja mam podana nazwę leku. Poza tym pomyłka w dacie w końcowych wnioskach i to, że nie dali Holtera, gdzie zapisały się dwa ataki pod wpływem leku. Myślę, że muszę w tym tygodniu dojść do siebie i w następnym udam się na darmową poradę prawna z pytaniem czy w ogóle warto. Bo też mi szkoda nerwów, ale wiesz, mam strach w sobie, że mogli uszkodzić mi Basie :( co jak coś będzie nie tak po porodzie? Eh... Nie chcę o tym myśleć :(

Dziewczyny, jak to jest z rodzeniem w szpitalu, który nie jest wcale najbliżej naszego miejsca zamieszkania?
Trzeba się tam wcześniej pokazać, jakoś rejestrować? Przyjaciółka wczoraj przekonała mnie, że rzeczywiście warto odpuścić sobie ten w moim mieście (oczywiście jeśli w ogóle będzie czas na czekanie), ogólnie nie dlatego, że jest zły - wręcz przeciwnie mają dobre opinie, ale właśnie przez to porodówka jest przeładowana. I chyba lepiej pojechać kawałek dalej, ale gdzieś gdzie personel będzie miał dla mnie więcej czasu, bo nie cisną się tam wszystkie rodzące z trójmiasta i okolic.
Na Twoim miejscu sprawdziłabym jeszcze, który szpital jest dobrze wyposażony. Ja np. Teraz będę rodzic w Szczecinie, bo tam jest dla mnie odpowiednie zaplecze. Wcześniej rodziłam w Koszalinie i też dobre jest zaplecze, ale opieka do kitu, a wiem, że wtedy polecali Kołobrzeg, ale tam nie jest tak dobre wyposażenie jak w Koszalinie. Koleżanka chciała rodzic w Kołobrzegu, ale przez problemy z ciśnieniem to jej położna odradzila.

Dziewczyny a w ile zaopatrujecie się koszul do karmienia ? Ja myślę o dwóch do szpitala , żeby były Na zmianę. A wy co myślicie ?
Boję się ,ze nic na siebie nie kupie , bo mam taki bebzol.

A o to słodycz jaka wczoraj odkryłam :)))
Ja mam dwie koszule bawelniane plus zamówiłam wczoraj na i Inernecie taką jednorazową za 8 zł więc jak bedzie czas i możliwości żeby się przebrać to chciałabym urodzić w tej jednorazowej żeby ją po prostu wyrzucić po wszstkim :)

reklama
Poprawne, pościel zmieniona, sos się gotuje więc mam chwilę relaksu....

Załączniki

• DSC_1817.JPG
    DSC_1817.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 62
Do góry