reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przeczytałam zaległości i na koniec przypomniałam sobie siebie z wczoraj i się roześmiałam. Poszliśmy do kościoła z dziećmi. Ale najpierw musiałam się ubrać [emoji24] Spodnie ciążowe są, bluzka się jakaś znalazła, ale ten brzuch i 3kg w 3 tygodnie [emoji27]
Włosy nie farbowane od grudnia bo mdłości, no nie dam rady wisieć nad wanną a fryzjerka, która od 2 lat robi mi dokładnie to czego chcę, nie ma salonu, tylko przychodzi do mnie do domu.
Ok, ubrałam 12 cm obcasy, żeby sobie odjąć jakiś kg. Mają 1,5 cm platformę ? z przodu i są super wygodne.
Wchodzimy, siadamy, coś dużo miejsca. K. ..a!! Prymicje.
Podziękowania trwają już 15 minut.
Mówię do męża, że nie będziemy 3 h w kościele siedzieć.
Wychodzimy.

Mlody zrzędzi, mąż mu nie odpowiada, mi ciśnienie rośnie, a ogólnie już po sobocie kiedy w naszym mini ogródku bawiło się całe osiedle, miałam lekko dość.
Duszno mi, gorąco w tych gaciach.
Potykam się i zjeżdżam 3 schodki, w tych szpilkach,z tym brzuchem, dobrze że nogi nie skręciłam.
Ja pie...u!
Beczę, że mam dość, że świętego spokoju potrzebuję [emoji24]
Taak. To nie był też mój dobry dzień.

Ja dzisiaj byłam na krzywej cukrowej na szczęście dało się przeżyć jutro wyniki ale coś czuję że skończę z glukometrem bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową. Ale martwi mnie co innego, odebrałam dziś wyniki posiewu z pochwy i wyszło że mam gronkowca złocistego ehh normalnie scieło mnie z nóg skąd takie ***** się przyplątało

Przeczytałam zaległości i na koniec przypomniałam sobie siebie z wczoraj i się roześmiałam. Poszliśmy do kościoła z dziećmi. Ale najpierw musiałam się ubrać [emoji24] Spodnie ciążowe są, bluzka się jakaś znalazła, ale ten brzuch i 3kg w 3 tygodnie [emoji27]
Włosy nie farbowane od grudnia bo mdłości, no nie dam rady wisieć nad wanną a fryzjerka, która od 2 lat robi mi dokładnie to czego chcę, nie ma salonu, tylko przychodzi do mnie do domu.
Ok, ubrałam 12 cm obcasy, żeby sobie odjąć jakiś kg. Mają 1,5 cm platformę ? z przodu i są super wygodne.
Wchodzimy, siadamy, coś dużo miejsca. K. ..a!! Prymicje.
Podziękowania trwają już 15 minut.
Mówię do męża, że nie będziemy 3 h w kościele siedzieć.
Wychodzimy.

Mlody zrzędzi, mąż mu nie odpowiada, mi ciśnienie rośnie, a ogólnie już po sobocie kiedy w naszym mini ogródku bawiło się całe osiedle, miałam lekko dość.
Duszno mi, gorąco w tych gaciach.
Potykam się i zjeżdżam 3 schodki, w tych szpilkach,z tym brzuchem, dobrze że nogi nie skręciłam.
Ja pie...u!
Beczę, że mam dość, że świętego spokoju potrzebuję [emoji24]
Taak. To nie był też mój dobry dzień.

Ja sobie sama farbuje , ostatnio przed świetami i już mi to spłowiało plus odrost. Nie mam weny zrobić. Farba leży. Już tydzień się zbieram ale jakoś ta godzina z myciem i nakładaniem to mnie przeraża. A pomyśleć ze przed ciaza po trzy godziny u fryzjera siedziało się byle wyglądać. Tez mam takie dni jak Ty , chyba każda z nas ma :/

Ja sobie sama farbuje , ostatnio przed świetami i już mi to spłowiało plus odrost. Nie mam weny zrobić. Farba leży. Już tydzień się zbieram ale jakoś ta godzina z myciem i nakładaniem to mnie przeraża. A pomyśleć ze przed ciaza po trzy godziny u fryzjera siedziało się byle wyglądać. Tez mam takie dni jak Ty , chyba każda z nas ma :/
Cii. Ja ze 4 miesiące temu powinnam farbę położyć ale mi się nie chce... koszmar jakiś a farba czeka

Cii. Ja ze 4 miesiące temu powinnam farbę położyć ale mi się nie chce... koszmar jakiś a farba czeka

Ja od Świat BN do 12 tyg nie robiłam włosów. Potem na Wielkanocne. Mąż mi nałożył bo jeczalam ze mi się nie chce. Potem nawet komunie miałam młodej i nie zrobiłam taki brak weny. A teraz już patrzeć na siebie nie mogę a przemoc się ciężko

Ja w takie upały wychodzę rano na spacerki. Dzisiaj wyszłam o 8.30 jak tylko pralka skończyła program i wywiesilam. Jak wróciłam 11.30 już prawie suche..
U mnie dzisiaj króluje arbuz i truskawki :)
Jutro idę na wyniki , w tym obciążenie glukozą. Ze względu na te upały raczej przesiedze te 2 godziny w poczekalni żeby jakoś to przetrwać . Książkę wezmę i mam nadzieję że szybko zleci .

Ja też muszę w tym tygodniu. Ale kombinuję że może w piątek?

A to niech cię ktoś wk...wi od razu Ci skoczy.

Już sięwku... lekko dziś. A raczej moje uwidzenia mnie wku... i nic. Mogłam się nie hamować tylko było aferę walnąc i może by urosło. A swoją droga z robota dziś srednio u mnie , jakoś po weekendzie brak chęci a leżenie tez wpływa na obniżenie ciśnienia pewnie.

reklama
Do góry