reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej! Dawno mnie nie było. Ja już po glukozie. Wszystko cacy. Nawet nie było tak źle. Panie przy pobieraniu super, także gładko poszło. Ogólnie czuję się ok, tylko od jakiegoś czasu boli mnie w okolicy prawej nerki. Wyniki mam w normie. Czy któraś z Was tak miała/ma?

I z innej beczki - do mam, które rodziły. Nie pamiętam ile miałam przy pierwszym dziecku ubranek w rozmiarze 56, ale wydaje mi się, że nie za dużo. Teraz kupuję jednak w większości 62 (na ogół z H&M). Jak myślicie, czy nie będzie to za duże? Nie pamiętam właśnie, czy zakładałam na początku tylko te mniejsze, czy 62 też. Chociaż moje pierwsze dziecko było drobniutkie i nawet te pierwsze ciuchy podwijaliśmy... Zupełnie zapomniałam, jak wygląda taki noworodek... Czy któraś z Was startowała od 62?

Tak Ja, bo mój się urodził 61cm i te 56 były za małe. Teraz tez nic nie kupuje 56, jakby co mac coś z porzedniej ciazy to bedzie musiało starczyć

reklama
A jak wasze ubrania do chodzenia ? Ja się się w żadną kiecke nie mieszcze z zeszłego roku . Tylko hula hop na mnie pasuje ;) jestem załamana , ale mam tak ogromny brzuch... I na nim wszystko się blokuje.

Ja w kilka wchodzę, ale takich co luźne były.2 takie dopasowane w biuście A potem dochodzące się dokupilam i jakoś starcza

Ja jeszcze jakoś się czuję i wyglądam w wyprostowanych włosach (mam dość długie) na co ostatnio miewałam siłę tak raz w tygodniu, ale już są tak paskudne że się nie da.nn
Teraz mam taki kombinowany kolor, jakieś sombre czy coś, który po 5 miesiącach niefarbowania wygląda żółto-pomarańczowo-zielono mam wrażenie [emoji1] plus ciemne odrosty, no cud malina. Więc wiążę je w jakiś kok [emoji57] i wyglądam i czuję się źle.

Ja jeszcze jakoś się czuję i wyglądam w wyprostowanych włosach (mam dość długie) na co ostatnio miewałam siłę tak raz w tygodniu, ale już są tak paskudne że się nie da.nn
Teraz mam taki kombinowany kolor, jakieś sombre czy coś, który po 5 miesiącach niefarbowania wygląda żółto-pomarańczowo-zielono mam wrażenie [emoji1] plus ciemne odrosty, no cud malina. Więc wiążę je w jakiś kok [emoji57] i wyglądam i czuję się źle.
Ja swoje też do tyłu w pędzel nawet nie chce mi się układać totalnie niatrakcyjnie się czuję. W poprzednich ciążach to byłam dżaga. A teraz zaniedbane prosie

Tak to opisałaś fajnie ze chciałabym zobaczyć ten kolor:)

Ja swoje też do tyłu w pędzel nawet nie chce mi się układać totalnie niatrakcyjnie się czuję. W poprzednich ciążach to byłam dżaga. A teraz zaniedbane prosie

Mam podobne odczucie właśnie. Chociaż chłopaki się oglądają ale póki jestem w aucie :) to chyba auto mam fajne [emoji23] Raz do sklepu za mną weszło czterech budowlańców, widać było ze zainteresowani. To ja szybko odwrót w ich stronę , Ci oczy jak piec złotych jak zobaczyli brzuch. Czyli z tylu tez ok wyglądam [emoji23] i potem jeden do drugiego: już mi się tak bardzo nie podoba:)

Pełnia jutro.
Mnie też moi panowie doprowadzają do szału. Wolałabym uniknąć awantury ale się nie da.. chyba młodego zacznę o 17 odbierać to zawsze jeszcze chwila spokoju.. wrrr

reklama
Pełnia jutro.
Mnie też moi panowie doprowadzają do szału. Wolałabym uniknąć awantury ale się nie da.. chyba młodego zacznę o 17 odbierać to zawsze jeszcze chwila spokoju.. wrrr

Kurde mi tylko młode troszkę na nerwy działają choć widzę ze starają się nie. Mąż wręcz za miły żebym się tylko nie wkurzała no totalna sielanka. Ale żebym sił miała więcej tylko byłoby super. W jakim wieku jest Twój młody ?

Do góry