reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej nie daje rady Was doczytać
:-D
Od środy mam glukometr i się kłuję
Na szczęście na razie bez żadnej insuliny we wtorek kontrola mam nadzieje.ze wystarczy dieta najwyższy wynik miałam 113 wiec w normie. Pije sok z zurawiany na nerki tech puchnę od wczoraj ale to wydaje mi się przez łososia wędzony duzobacz soli miał i chyba dlatego
Malutka wazyla w piatek 500gr- 23 tydzień
Dziś byliśmy znowu na Rysiance
Na gorze chmury
Zejście bieg w deszczu burzy były przygody
Jutro do pracy podczytuje ile zdolam pozdrawiam wszystkie super ładne ciuszki macie już i wózek retro cudny uwielbiam !
Ogólnie podobają mi się rozne ale na razie o tym nie myślę nie ogadam...stop właśnie wpisałam wózek retro i znalazłam cuuuudo tylko nie pytajcie o cene hihiiihi znając życie to wózek kupie używany albo jakiś do 500 zł znajdę max 1000

Załączniki

• inglesina_classica_s_g_f_16_d.jpg
    inglesina_classica_s_g_f_16_d.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 115
Wydaje mi się że moje dzieci mają poprostu taka urodę, nie chce się na zapas zamartwiac zwlaszcza że nie skarżą się na nic i mają dobre wyniki i ładnie jedzą wręcz córki aż potrafią lodówka trzaskac jak są głodne, ja ogólnie nie daje ciągle tych nie zdrowych rzeczy sama gotuje nie przetworzone, nie kupuje soków w kartonie ani słodkich napojów, ani chrupek itp
U mnie podobnie. Chudy je za 10ciu i wszystko jak leci. Nic nie wybrzydza. A klusek mielone lub pomidorowa. I kanapki z wędliną i pomidorem. Ew. jajka w różnej postaci. Arbuzy. Truskawki. Bardzo wybrzydza a wygląda jakby jadł za dużo.
Taki ich urok.

Ja dzisiaj obudzilam sie w srodku nocy i zasnac nie moglam, ale potem spalam do 9, obudzilam sie jakas wymieta, czyli jak wiekszosc tutaj w slabym humorze. cos jest dzisiaj w powietrzu takiego, ze zle dziala na ciezarowki ;).
Mama7, dzieki za te madre slowa :) trzeba docenic to co dobre i co mamy. Jak ja sie ciesze z tego maluszka w brzuchu, jak sie tak wierci :).
Niestety, czasem tez sie martwie, pewnie w wiekszosci niepotrzebnie. Duzo badan za nami, pewnie przed nami kolejna porcja. Jeszcze mnie kardiolog, ktora robila echo Malemu, nastraszyla, ze z moimi problemami z sercem powinnam rodzic w szpitalu z opieka z kardiologiczna. No i ja nadal mam plamienia, dlatego sie bardzo oszczedzam. Czy moze ktorejs tak zadzialal acard, ze spowodowal plamienia, albo gin.uprzedzal, ze tak moze sie dziac po acardzie? To jedna z moich teorii, jednak lekarz kaze brac twierdzac, ze korzysci wieksze niz ryzyko.

Ja przyjmuję aspirin cardio, skład podobny jak w acardzie i Doktor od początku ostrzegala, że mogą być plamienia, krwawienie z nosa czy dziąseł. Rutinoscorbin działa uszczelniająco na naczynia krwionośne :)

Wiecie co?
Mam siebie dość. Od dwóch czy trzech dni chodzę tak wściekła że sama ze sobą nie mogę wytrzymać. Czepiam się wszystkich. Zrobiłam się wulgarna. Kłótliwa. Koszmar. A dodatkowo WSZYSTKO wypada mi z rąk. Jestem zmęczona takim stanem rzeczy.

reklama
Ja przyjmuję aspirin cardio, skład podobny jak w acardzie i Doktor od początku ostrzegala, że mogą być plamienia, krwawienie z nosa czy dziąseł. Rutinoscorbin działa uszczelniająco na naczynia krwionośne :)
Dzieki za odpowiedz! To ta sama substancja czynna, tylko w acardzie jest 75 mg.
Moja mi tylko powiedziala, ze nawet jesli to od accardu to korzysci przewazaja, ale nie powiedziala wprost " to od acardu i nic zlego sie nie dzieje", dlatego sie niezle martwilam. To moze od jutra zaczne lykac rutinoscorbin.
A czy Ty mialas jakies skutki uboczne łykania apirin cardio?

Do góry