reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziś byłam na SOR bo brzuch i nerki nadal bolą, mimo trzech antybiotyków... zrobili badania krwi i moczu wyszły ok ze nic mi nie jest .. lekarz w końcu mnie zbadał i od razu znalazł winowajce powiedział że przez te wszystkie antybiotyki zrobiła mi się grzybica..!!! Przepisał lek zobaczymy czy zadziała ... Wtorek mam mojego ginekologa biorę l4 i od razu zmieniam gin..

Widzisz tacy są Ci lekarze. Mi wciskał Że ból w kroczu to normalne w ciąży a jak nie to ze infekcja bla bla ze jestem przewrażliwiona. Poszłam do innego i bez podawania objawów sam bo badaniu się pyta czy wiem ze mam obniżona przednia ścianę pochwy przez pęcherz i ze to przecież musi bolec podczas stania chodzenia.... szkoda słów:/ najlepsze ze mi tamten cały czas mówił ze grzyb a cytologię wymazy miałam ok , wiec wybrałam sporo niepotrzebnych leków. I zamiast lepiej to się gorzej czułam po nich. A po antybiotykach lubi się pojawić grzybek , to pewnie masz jakieś globulki ?

reklama
Widzisz tacy są Ci lekarze. Mi wciskał Że ból w kroczu to normalne w ciąży a jak nie to ze infekcja bla bla ze jestem przewrażliwiona. Poszłam do innego i bez podawania objawów sam bo badaniu się pyta czy wiem ze mam obniżona przednia ścianę pochwy przez pęcherz i ze to przecież musi bolec podczas stania chodzenia.... szkoda słów:/ najlepsze ze mi tamten cały czas mówił ze grzyb a cytologię wymazy miałam ok , wiec wybrałam sporo niepotrzebnych leków. I zamiast lepiej to się gorzej czułam po nich. A po antybiotykach lubi się pojawić grzybek , to pewnie masz jakieś globulki ?

Tak globulki, mam brać na noc Neostycyna chyba tak się nazywaja .. to też jest antybiotyk ale mam nadzieję że już ostatni.. kurcze ja chce już normalnie żyć wychodzić na spacery itd...

Goj to niezły rozrzut między chłopakami.. A ile lat mają?
Mój syn taki przeciętny 135cm i 26kg, ale pamiętam jak we wrześniu był na zawodach judo i byliśmy z mężem przerażeni bo we wrześniu miał 6 lat ważył 25kg, a że były kategorie wagowe to jego rocznik zaczynał się od 21kg a kończył ba 35plus..
Chudy długi 10 skończył w kwietniu a klusek 8 będzie miał w listopadzie

Szok.. A ile na wzrostu? Jakie ubranka mu kupujesz?
Synek ma kolegów bardzo szczupłych i to oni startowali w kategorii 21kg, ale 10kg mniej? Tyle ważą 3-4latki..
Ubranka kupuje na 110/116 chudy patyk a urodził się 4kg lekarka mówiła że słabo z nim, ale ja się nie martwię bo ja widzę ile on je oczywiście to co lubi i ostatnio robiłam mu wyniki miał idealne w tym żelazo aż lekarka się zdziwiła, że takie dobre moje córki też są drobne bardzo jedna podobna do synka ma 9 lat a waży 19kg ma drobna buzię, jest najmniejsza w klasie ale jaka laska nogi do pasa, brzuch jak osa wysprotowana, włosy za tylek do tego że ładna to jeszcze najlepiej się uczy ha ha zaś druga bliźniaczka jest podoba do męża nie jest gruba bo wazy22kg ale ma już inna budowę ciemne oczy, włosy ciemne i urodę inna bardzo ładna i wysprotowana również....... Dla synka spodnie w pasie tylko z gumkami...

Dziewczyny czy wy widziałyście te pogodę??? Jejku jakiś szok u nas na Dolnym Śląsku cały tydzień 30 stopni szok ugotuje się normalnie,......

reklama
Wydaje mi się że moje dzieci mają poprostu taka urodę, nie chce się na zapas zamartwiac zwlaszcza że nie skarżą się na nic i mają dobre wyniki i ładnie jedzą wręcz córki aż potrafią lodówka trzaskac jak są głodne, ja ogólnie nie daje ciągle tych nie zdrowych rzeczy sama gotuje nie przetworzone, nie kupuje soków w kartonie ani słodkich napojów, ani chrupek itp

Do góry