reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja też mam zgage w każde ciąży mnie dopada i wszystkie dzieci urodzie w długimi włosami.... Pije mleko, ale już włączyłam rennie bo nie dam rady...... Ogarnęłam syf i leżę typowo leniwa niedziela dzieci od rana na dworze biegają, szaleją a to plac zabaw a to ogródek urocze uwielbiam tak, cieszy mnie to, że nie kisza się w mieszkaniu i grają na konsoli/tabletach itp no i oczywiście ratuje nas to, że nie kupiliśmy mieszkania w mieście w bloku tam to bym się normalnie ukisila i zmeczyla
Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Zaczelam się zastanawiac nad kupnem aspiratora do noska elektrycznego na baterie, nie do odkurzacza, ale ciezko znalesc jakies opinie, macie jakies doświadczenia?
A taki zwykły "ustny" nie wystarczy?Zaczelam się zastanawiac nad kupnem aspiratora do noska elektrycznego na baterie, nie do odkurzacza, ale ciezko znalesc jakies opinie, macie jakies doświadczenia?
Mama7
Goj to niezły rozrzut między chłopakami.. A ile lat mają?
Mój syn taki przeciętny 135cm i 26kg, ale pamiętam jak we wrześniu był na zawodach judo i byliśmy z mężem przerażeni bo we wrześniu miał 6 lat ważył 25kg, a że były kategorie wagowe to jego rocznik zaczynał się od 21kg a kończył ba 35plus..
Mój syn taki przeciętny 135cm i 26kg, ale pamiętam jak we wrześniu był na zawodach judo i byliśmy z mężem przerażeni bo we wrześniu miał 6 lat ważył 25kg, a że były kategorie wagowe to jego rocznik zaczynał się od 21kg a kończył ba 35plus..
Dziś byłam na SOR bo brzuch i nerki nadal bolą, mimo trzech antybiotyków... zrobili badania krwi i moczu wyszły ok ze nic mi nie jest .. lekarz w końcu mnie zbadał i od razu znalazł winowajce powiedział że przez te wszystkie antybiotyki zrobiła mi się grzybica..!!! Przepisał lek zobaczymy czy zadziała ... Wtorek mam mojego ginekologa biorę l4 i od razu zmieniam gin..
18grudzien
M
Mój Syn ma 6lat a waży 16kg hi hiGoj to niezły rozrzut między chłopakami.. A ile lat mają?
reklama
18grudzien
Ja robiłem ciasta do szkoły i przedszkola na dzień mamy, byłam troszkę na dworze i tak dzień zleciał ja osobiście wolę normalny środek tygodnia a nie te weekendy, ale mąż byl u właśnie pojechał, jutro dzień mamy w szkole w środę w przedszkolu, w środę córki maja wycieczkę i znowu wolne idzie oszlalec z tymi dniami wolnymi....