reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja też mam zgage w każde ciąży mnie dopada i wszystkie dzieci urodzie w długimi włosami.... Pije mleko, ale już włączyłam rennie bo nie dam rady...... Ogarnęłam syf i leżę typowo leniwa niedziela dzieci od rana na dworze biegają, szaleją a to plac zabaw a to ogródek urocze uwielbiam tak, cieszy mnie to, że nie kisza się w mieszkaniu i grają na konsoli/tabletach itp no i oczywiście ratuje nas to, że nie kupiliśmy mieszkania w mieście w bloku tam to bym się normalnie ukisila i zmeczyla

Zaczelam się zastanawiac nad kupnem aspiratora do noska elektrycznego na baterie, nie do odkurzacza, ale ciezko znalesc jakies opinie, macie jakies doświadczenia?

Goj to niezły rozrzut między chłopakami.. A ile lat mają?
Mój syn taki przeciętny 135cm i 26kg, ale pamiętam jak we wrześniu był na zawodach judo i byliśmy z mężem przerażeni bo we wrześniu miał 6 lat ważył 25kg, a że były kategorie wagowe to jego rocznik zaczynał się od 21kg a kończył ba 35plus..

Nawet nie wiedziałam o elektrycznych aspiratorach.. Mi się wydaje że ręczny wystarczy przy małym dziecku. Potem zawsze można do odkurzacza.

Widzę że tu leniwie.. wszyscy na spacerach?
My rano zaliczyliśmy basen, potem kościół.
Zaliczyłam drzemkę i teraz po obiedzie wychodzimy.
Zaczynam dzisiaj 26 tydz.. dzidzia ma ok 800-900 gram.. Tak mówi google..

Ostatnia edycja:
Dziś byłam na SOR bo brzuch i nerki nadal bolą, mimo trzech antybiotyków... zrobili badania krwi i moczu wyszły ok ze nic mi nie jest .. lekarz w końcu mnie zbadał i od razu znalazł winowajce powiedział że przez te wszystkie antybiotyki zrobiła mi się grzybica..!!! Przepisał lek zobaczymy czy zadziała ... Wtorek mam mojego ginekologa biorę l4 i od razu zmieniam gin..

M
Goj to niezły rozrzut między chłopakami.. A ile lat mają?
Mój syn taki przeciętny 135cm i 26kg, ale pamiętam jak we wrześniu był na zawodach judo i byliśmy z mężem przerażeni bo we wrześniu miał 6 lat ważył 25kg, a że były kategorie wagowe to jego rocznik zaczynał się od 21kg a kończył ba 35plus..
Mój Syn ma 6lat a waży 16kg hi hi

reklama
Ja robiłem ciasta do szkoły i przedszkola na dzień mamy, byłam troszkę na dworze i tak dzień zleciał ja osobiście wolę normalny środek tygodnia a nie te weekendy, ale mąż byl u właśnie pojechał, jutro dzień mamy w szkole w środę w przedszkolu, w środę córki maja wycieczkę i znowu wolne idzie oszlalec z tymi dniami wolnymi....

Do góry