kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No pięknie mamuśka zaszalałas śliczne ciuszki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matulu! Aleś zaszalała.
Wstawilam nie dokońca odzwierciedla kolory bo ten puchowy śpiworek jest różowy.. ale chociaż troche widac. Zrobilam fotke na szybko jak rozlozylam wszystko w sypialni. Tylko z roznych stron.. spiworek, 2 kurteczki, pajace w ilosci duzo.. ale bralam 62, 68, 74, niedrapki, czapeczki i nawet apaszki..Ja bez majtek nie mogę bo śpię z chłopcami a nawet gdyby nie to we śnie dupę wypinam i świecę więc jakby wpadli nad ranem mogli by mieć traumę...
@Mama7 wstawiaj foty
Ale ładne ubranka tylko czy mi się wydaje a kilka rzeczy takich samych????.... Dzień udany festyn też wszystko było dla dzieci za darmo wszystkie atrakcje dmuchnce, konie, zawody konkursy picie, ciasta, kiełbaski no dosłownie nie musiałam nic moim odmawiać bo nie trzeba było płacic co roku jest taka impreza i to mi się naprawdę bardzo podoba..... Zmęczeni już lezymy.... Dobrej nocy
A ile kosztuje?Gdyby nie cena i fakt że mam wózek to bym kupiła taki:Zobacz załącznik 860857 No jest do zakochania.
Niespełna 2000 niby nie dużo szczególnie że on 3w1 ponoć, choć nie zagłębiałam się w opis. No ale mam prawie nieużywany wózek po Be. i jakoś mi szkoda wydać kasę... ale jest śliczny, piękny idealny noA ile kosztuje?
Może nie idealna , ale najlepsza dla swojego dziecka. kazda z nas...Mój m też Piotr. Pięknie napisałaś. Poza jednym szczegółem- będziesz najcudowniejsza mama na świecie..
Mi się podoba choć z powodu groszków troszkę jest bardziej dziewczęcy chyba. Co to za firma?Gdyby nie cena i fakt że mam wózek to bym kupiła taki:Zobacz załącznik 860857 No jest do zakochania.