reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale ładne ubranka tylko czy mi się wydaje a kilka rzeczy takich samych????.... Dzień udany festyn też wszystko było dla dzieci za darmo wszystkie atrakcje dmuchnce, konie, zawody konkursy picie, ciasta, kiełbaski no dosłownie nie musiałam nic moim odmawiać bo nie trzeba było płacic co roku jest taka impreza i to mi się naprawdę bardzo podoba..... Zmęczeni już lezymy.... Dobrej nocy

Ja bez majtek nie mogę bo śpię z chłopcami a nawet gdyby nie to we śnie dupę wypinam i świecę więc jakby wpadli nad ranem mogli by mieć traumę... ;)

@Mama7 wstawiaj foty :)
Wstawilam nie dokońca odzwierciedla kolory bo ten puchowy śpiworek jest różowy.. ale chociaż troche widac. Zrobilam fotke na szybko jak rozlozylam wszystko w sypialni. Tylko z roznych stron.. spiworek, 2 kurteczki, pajace w ilosci duzo.. ale bralam 62, 68, 74, niedrapki, czapeczki i nawet apaszki..

Ale ładne ubranka tylko czy mi się wydaje a kilka rzeczy takich samych????.... Dzień udany festyn też wszystko było dla dzieci za darmo wszystkie atrakcje dmuchnce, konie, zawody konkursy picie, ciasta, kiełbaski no dosłownie nie musiałam nic moim odmawiać bo nie trzeba było płacic co roku jest taka impreza i to mi się naprawdę bardzo podoba..... Zmęczeni już lezymy.... Dobrej nocy

Tak, niektóre rzeczy tak mi się podobały i były w dobrej cenie że brałam takie same w kilku rozmiarach np pajacyk w 5.10.15 dwa w jednym i kolejnym rozmiarze. Pajacyk w smyku też aż w 3 rozmiarach, pani przy kasie się śmiała że będą rosły z dzieckiem..
Kupowałam też małe ubranka w smyku dla synka i pamiętam że byłam z nich bardzo zadowolona.
Tak wogole to pierwsze zakupy gdzie kupowałam to co mi się podobało bo zniżka była na wszystkie produkty. Wczesniej kupowalam w lidlu bo dobra cena, czy peppco, Tesco bo promocje. Teraz poszłam po piękne i różowe ubranka dla córeczki. O dziwo mąż też znalazł body " kochana córeczka tatusia" i nie pospieszał mnie jak zawsze, a razem że mną korzystał z tej chwili beztroski..
Kombinezonik, kurteczki i inne ubranka są do rozmiaru 74 więc na chwilę starczą.
Nawet kupiłam córeczkę apaszki i rajstopki.. Teraz poluje na piękną sukieneczke.. Taką od święta.. bo skoro są rajstopki.. jednym słowem popłynęłam z całej tej radości..

Ostatnia edycja:
Gdyby nie cena i fakt że mam wózek to bym kupiła taki:
7616e02f4890871f2509896c2826.jpeg
No jest do zakochania.

Załączniki

• 7616e02f4890871f2509896c2826.jpeg
    7616e02f4890871f2509896c2826.jpeg
    59,3 KB · Wyświetleń: 510
reklama
Do góry