reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No pewnie jak chcialam spróbować coś innego jest jeszcze opcja ze może go sprzedam mojej siostrze i kupię ten Tiny love zobaczymy a jak nie to niech zostanie nie będę wydziwiac przecież i tak go tam nie zostawię na cały dzień tylko troszkę na czas gotowanie obiadu w kuchni itp
Ja niestety muszę kupić bo akurat tego nie mam a nie wyobrazam sobie życia bez ;)

reklama
Ja na śniadanie jadłam roszponkę szpinak mozzarellę szynkę parmenską pomidory taka sałatkę. Poprawiłam lodami. I teraz pora na lunch... ale nie mam pomysłu...

Dziewczyny jak dziś mam 22+1tc czyli zaczęłam 23tc tzn ze zaczelam 6mc???czy dopiero jak skończe 23tc to wtedy znaczynam 6?dzieki za podpowiedź

Ja na śniadanie jadłam roszponkę szpinak mozzarellę szynkę parmenską pomidory taka sałatkę. Poprawiłam lodami. I teraz pora na lunch... ale nie mam pomysłu...
Wszystko lubię co napisałaś, ja na kolacje mam rucole z ogródka babci kupiłam sobie feta i oliwki będzie o pysznie

reklama
Do góry