G
gosc 15
Gość
Zachcialo mi sie pierogów z czeresniami tylko jakby ktos za mnie je ulepil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teraz z kalendarzem chińskim celowałam w dziewczynkę i nie wyszłoCudowne [emoji7]
Czemu ja nie mam córeczki
A co do ilości dzieci, to zobaczę po porodzie zobaczymy jak sobie poradzimy i czy w ogóle
Ale dwójka mogłaby być- bo chce córeczkę, a według chińskiego kalendarza to za rok kwiecień - listopad poczęcie i jest szansa
Ech... nam teściowe od strony S. na pewno nie będą się ani wtrącać w wychowywanie malutkiej ani w tym pomagać. Po pierwsze odległość, po drugie to, że Blanka będzie ich 14 a może nawet 15 wnuczką (już się pogubiłam, S. ma czworo rodzeństwa, a rodzeństwo ma pełno dzieci), a na dodatek ich wiek... dla mnie mogliby być dziadkami, moi rodzice sa od nich 20 lat młodsi. Na dodatek teraz okazało się, że oboje wylądowali w szpitalu, tata S. pewnie z nerwów o swoją żonę no i teraz pewnie nie ma mowy, żeby pojawili się na naszym ślubie cywilnym pod koniec czerwca. Szkoda :/ Ten ślub robi się jeszcze bardziej kameralny niż planowaliśmy.
A moim rodzicom w żaden sposób nie będe zabraniać wtrącania się. Jestem jedynaczką, cieszą się jak gwizdki, mają cudownie zdrowe podejście do życia i serducha po właściwiej stronie. Potrafią też uszanować to, że każdy potrzebuje przestrzeni. Wydaje mi się, że S. też nie może na nich narzekać.
Nawet teraz kiedy jestem w ciąży nie muszę wysłuchiwać żadnych porad. Tutaj jestem dobrej myśli i wiem, że skoro są tak dobrymi rodzicami to na pewno będą też wspaniałymi dziadkami.
Z tymi kalendarzami to jest tak, że na każdej stronie na jakiej wejdziesz, inny wynik wychodzija teraz z kalendarzem chińskim celowałam w dziewczynkę i nie wyszło
Ja w nic nie celowałam nawet nie wiedziałam, że coś takiego jak chiński kalendarz jest. Heh...Z tymi kalendarzami to jest tak, że na każdej stronie na jakiej wejdziesz, inny wynik wychodzi