Ja mam lenia jak stąd do LAS VEGAS a o 15 abarot z młodym tym razem do psychiatry... zwariuję do 23 czerwca.Mnie teraz dopiero spanie zbiera , ale młode w domu bo misje w parafii , plus ze chore wiec wolne .Cos tam układają sobie w szafkach to mamuśka chyba się prześpi [emoji23]
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja mam lenia jak stąd do LAS VEGAS a o 15 abarot z młodym tym razem do psychiatry... zwariuję do 23 czerwca.
Tez marze żeby nagle z maja zrobił się czerwiec bo mnie dobija pilnowanie zadań , wstawanie, odwożenie, odbieranie teraz jeszcze jakieś wycieczki, pikniki a ja zero siły i chęci na to.
DOKŁADNIETez marze żeby nagle z maja zrobił się czerwiec bo mnie dobija pilnowanie zadań , wstawanie, odwożenie, odbieranie teraz jeszcze jakieś wycieczki, pikniki a ja zero siły i chęci na to.
18grudzien
Też chcę czerwiec ale zanim to nastąpi to czeka mnie festyn w przedszkolu, wycieczki dziewczyn do Wrocławia do zoo, dzień matki, dzień kuźwa dziecka, wkoncu galowe stroje i zakończenie ale jeszcze trzeba coś dać na te zakończenie Ufff i może wkoncu odpocznę chociażby od tego wstawania i szykowania im kanapek i typu co by tu zdrowego dołożyć..... Także trzymajmy się matki...... Właśnie jem truskawki idę się kimnac bo popołudnie mam jak zwykle chardkor
Załączniki
kasiaczek89pl
U Nas festyn rodziny jeszcze... rzygam majem i czerwcem w szkołach...
To tak jak i ja :/ niby dużo wolnego ale w międzyczasie tyle latania kombinuj przebrania cuda wianki i te wywiadówki jeszcze przed końcem
Myszawa
Też mam lenia, na weekend przyjeżdża do mnie babcia, która w tym mieszkaniu jeszcze nie byla, mam listę zadań, więc codziennie na szmacie, jak nie okna, to plytki w kuchni itp., nawet pomyłka lampy i kratki wnetylacyjne, Rozenkowa byłaby ze mnie dumna
Zaszalalam w smyku, stwierdzilam, że moje dziecko ma większość rzeczy używanych więc co nie co kupie. Ale już na 68 i 74, mój D. wczoraj już mi ofen powiedział, że mam się opamietać ale to chyba dlatego, że w lumpeksie kupiłam ciuszki już na 86, baby brain mnie dopadł, nie mogę się powstrzymać no, zwłaszcza jak super ciuch za 5 zeta jest
Zaszalalam w smyku, stwierdzilam, że moje dziecko ma większość rzeczy używanych więc co nie co kupie. Ale już na 68 i 74, mój D. wczoraj już mi ofen powiedział, że mam się opamietać ale to chyba dlatego, że w lumpeksie kupiłam ciuszki już na 86, baby brain mnie dopadł, nie mogę się powstrzymać no, zwłaszcza jak super ciuch za 5 zeta jest
klaraklara
Ja mam dziś jakiś kryzys. Umyłam podłogę w kuchni, łazience, u dzieci pod łóżkami i mam dość. Podniosłam puzzle piankowe z ziemi, żeby pod nimi umyć i na tym koniec. Leżę z kawą, bo zaraz muszę zszybko Młodego przed 13ta z przedszkola odebrać. A tak jak piszecie: imprezy, wożenie na zajecia dodatkowe, niedługo komunia u męża siostrzenicy. Ja nie mam sił już, a jeszcze 4 miesiace [emoji24] [emoji33]
Dominika_92
Ja mam to samo, chociaż to moje drugie dziecko tylko że pierwsze ma już 19 lat niedawno zdawała mature a dziś zdaje egzamin na prawo jazdy ale teraz ta ciąża to tak jakby była moja pierwsza i też się boje jak to będzie jedna córka na studia a druga będzie taka malutka
Między moją starszą siostrą, a młodszym bratem jest dokładnie taka różnica jak miedzy Twoimi córkami mama będąc w ciąży z bratem była pewna obaw jak to będzie ... Ale z perspektywy czasu muszę powiedzieć, że wyszło super mamy świetny kontakt, a rodzice nie zostali sami w domu kiedy my założylysmy swoje rodziny mają dużo energii i po prostu im się chce żyć w momencie gdy ich rówieśnicy siedzą w domu i nie widzą potrzeby wyjścia do ludzi
reklama
kasiaczek89pl
Ja mam dziś jakiś kryzys. Umyłam podłogę w kuchni, łazience, u dzieci pod łóżkami i mam dość. Podniosłam puzzle piankowe z ziemi, żeby pod nimi umyć i na tym koniec. Leżę z kawą, bo zaraz muszę zszybko Młodego przed 13ta z przedszkola odebrać. A tak jak piszecie: imprezy, wożenie na zajecia dodatkowe, niedługo komunia u męża siostrzenicy. Ja nie mam sił już, a jeszcze 4 miesiace [emoji24] [emoji33]
Byle do wakacji może będzie lepiej. A potem już trzeba będzie myśleć powoli o rodzeniu i zleci.