reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale się lubimy, kochamy, też to że mieszkamy daleko i widujemy się rzadko robi swoje. Staram się za nią nadążyć, bo to jest 13latka, więc gadamy na massangerze, chodzimy razem do sinsaya i gadamy o facetach ale no nie ukrywajmy, że mamy różne poglądy ;) @Mama7 widze, że nie spodobał Ci się mój komentarz, pisze jak jest, może w innych przypadkach jest inaczej ;)

A to da się zrobić „ nie lubię ?” Ja Mam tylko odpowiedz i polubienia . W sumie nie mam zamiaru tego używać ale ciekawa jestem [emoji23]

reklama
No właśnie ja bym chciała tak zajsc jak to pierwsze będzie miało rok że względu na mój wiek. Jest mnóstwo przypadków zdrowych dzieci mam po 40stce ale już po 35 straszą tym ryzykiem i po 35 chyba strach wygra, więc jak do 35 nie urodze drugiego to chyba zrezygnuje. Moze mi się myślenie zmieni, kto wie...
No ja już zrezygnowałam gdy okazało się że jestem w ciąży ;)

A to ja mam inaczej. I w sumie dobrze bo tez paznokcie i bym klikala nie to co chce [emoji4]
Ja nie mam paznokci a i tak czasem mi się pacnie co innego i na biegu poprawiam ;)
Powoli zbieram się po młodego. Pospałam do 11stej bo wróciło drzemanko ale położna mówi że to nie przez anemię a hormony i zmiany generalnie...

reklama
Ja nie mam paznokci a i tak czasem mi się pacnie co innego i na biegu poprawiam ;)
Powoli zbieram się po młodego. Pospałam do 11stej bo wróciło drzemanko ale położna mówi że to nie przez anemię a hormony i zmiany generalnie...

Mnie teraz dopiero spanie zbiera , ale młode w domu bo misje w parafii , plus ze chore wiec wolne .Cos tam układają sobie w szafkach to mamuśka chyba się prześpi [emoji23]

Do góry