reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja właśnie kończę układanie póki co w szafkach . W tych zakamarkach ubranka od 62 do 94. Moja koleżanka mówi ,ze za mało , ale ja tam uważam , ze zawsze można dokupić :) najważniejsze ,żebym miała dużo body na zmianę . Na zdjęciu jest otulacz , kokon, który zakupiłam maleńkiej :) I rożek , który zimą będzie służył jako kolderka do wózka lub mata :)
Mam 10 pieluch tetrowych. Kupiłam te z lupilu, bo jakościowo wydawały mi się fajne i trafiłam na promocje, tak że jedna kosztowała 4 zl. Wiem ,ze to dużo , ale nie powinna się zrobić szmata z niej. A chyba też dobrze będzie jak dokupić jakieś tańsze , chociaż z 5 sztuk :)

Powiem wam szczerze , ze uwielbiam to szykowanko. Chce odmalowac meble siostry i zrobic z nich dzieciecy regalik :) Jeszcze jakieś 100 dni i zobaczę dzidziusia !:)

Super rożek i kokon. Wszystko super ale to piękne

A ja właśnie kończę układanie póki co w szafkach . W tych zakamarkach ubranka od 62 do 94. Moja koleżanka mówi ,ze za mało , ale ja tam uważam , ze zawsze można dokupić :) najważniejsze ,żebym miała dużo body na zmianę . Na zdjęciu jest otulacz , kokon, który zakupiłam maleńkiej :) I rożek , który zimą będzie służył jako kolderka do wózka lub mata :)
Mam 10 pieluch tetrowych. Kupiłam te z lupilu, bo jakościowo wydawały mi się fajne i trafiłam na promocje, tak że jedna kosztowała 4 zl. Wiem ,ze to dużo , ale nie powinna się zrobić szmata z niej. A chyba też dobrze będzie jak dokupić jakieś tańsze , chociaż z 5 sztuk :)

Powiem wam szczerze , ze uwielbiam to szykowanko. Chce odmalowac meble siostry i zrobic z nich dzieciecy regalik :) Jeszcze jakieś 100 dni i zobaczę dzidziusia !:)
Woow, masz tego na prawdę sporo!
Ja mam 1/4 może i nie zamierzam dokupować. Pewnie jeszcze parę ciuszków kupią dziadkowie, bo moją mamę cieszy to tak samo jak mnie, ale ma zakaz szaleństw ;) U mnie dziś też dzień segregacji i wyszło to tak jak na foto. Oprócz tego mam jeszcze kombinezony, kocyki, pościele ale to w osobnej szafie. A może za mało? Dziewczyny z doświadczeniem?
Załączam też fotkę z szaleństw w smyku i tam, gdzie 3 ubranka to lumpex ;)
A rożek i kokon przecudne :)

Załączniki

• szafa1.jpg
    szafa1.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 130
  • smyk.jpg
    smyk.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 149
  • lumpek.jpg
    lumpek.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 121
Ale fajnie popatrzeć na te małe ciuszki-okruszki :-D zazdroszczę! Jak wytrwamy do 30tc to zacznę szykować wyprawkę. Jeszcze 5 tyg. Wytrzymam

Woow, masz tego na prawdę sporo!
Ja mam 1/4 może i nie zamierzam dokupować. Pewnie jeszcze parę ciuszków kupią dziadkowie, bo moją mamę cieszy to tak samo jak mnie, ale ma zakaz szaleństw ;) U mnie dziś też dzień segregacji i wyszło to tak jak na foto. Oprócz tego mam jeszcze kombinezony, kocyki, pościele ale to w osobnej szafie. A może za mało? Dziewczyny z doświadczeniem?
Załączam też fotkę z szaleństw w smyku i tam, gdzie 3 ubranka to lumpex ;)
A rożek i kokon przecudne :)
Ciuchy zajebiste kurtka ze smyka boska to moje kolory

I plus jest taki, że chociaż byłam w 100% nastawiona na dokupienie komody, to chyba zrezygnuję, troszkę się przeorganizujemy i się pomieścimy z maluchem, kupić zawsze można. A nie chciałabym zagracić pokoju, tym bardziej, że sama będę tam przez jakiś czas z dzieciątkiem stacjonować. Mój D. ale się zdziwi, jak powiem, że nie kupujemy komody-przyzwyczajony jest, że raczej zawsze coś kupujemy :-DI jak piszesz @seremida, lepiej inwestować w większe ciuszki, z krórych nieznacznie, ale wolniej dziecko wyrasta. A jak się okaże w pierwsze dni, że mam za mało, to zawsze można dokupić, chociażby kilkoma kliknięciami.
Ale nie wiem kogo ja oszukuję, na bank coś jeszcze dokupię jak wpadnie mi w oko. W ogóle nie oszczędna jestem w tej ciąży :confused:

reklama
Do góry