A wczoraj pomyśla£am o tobie. Jechałam z młodym tramwajem a razem z nami mama z prawie dorosłą córką (pi razy drzwi między 16 a 18 lat ale ja się nie znam) i z niespełna rocznym synkiem![]()
reklama
My w sumie też 7 lat.od siedmiu lat starałam się o dziecko i jakoś nie dawało rady w końcu zaczełam działać badania badania itd. Zawsze wychodziła mi prolaktyna za wysoka bo reszta badań była ok.. lekarz w końcu gdy już wycyckał mnie i męża na kilka tysięcy przepisał lek na tą prolaktyne wzięłam dokładnie 1,5 tabletki i od razu zaszłam w ciążę...
![]()
Ubrania do ODDANIA
niżej zdjęcia. Wolałabym jednej osobie wszystko dać. Część sama dostałam.
niżej zdjęcia. Wolałabym jednej osobie wszystko dać. Część sama dostałam.
Załączniki
Myszawa
Fanka BB :)
Ja mam siostrę o 19 lat młodsząA wczoraj pomyśla£am o tobie. Jechałam z młodym tramwajem a razem z nami mama z prawie dorosłą córką (pi razy drzwi między 16 a 18 lat ale ja się nie znam) i z niespełna rocznym synkiem![]()
Mama7
Nie wstawiałam jedne szare z różowym jedne różowe jedne takie w kropeczki z pepco synowie moi wybrali jak nie znaliśmy płci a byli pewni że dziewczynka
Po objawach też bym tak myślała.
Ja obstawiam chłopca tak instynktownie, ale widać instynktu to ja nie mam..
U nas negocjacje co do imienia.. ja Klaudia i synek też już po mnie powtarza Klaudusia, a mąż że on się na to nie zgodził i Oliwcia.. mąż jeszcze myśli że to on będzie rejestrował dziecko to zdecyduje, ostatnio go oświeciłam że od czerwca będzie można rejestrować dzieci przez neta i sama to zrobię.. hehe.. po cos sie ta telewizje sniadanowa oglada..
Dziewczyny pomóżcie nie umiem tu dodać zdjęcia.. normalnie blondynka..
Mama7
My też 7My w sumie też 7 lat.
kasiaczek89pl
Po objawach też bym tak myślała.
Ja obstawiam chłopca tak instynktownie, ale widać instynktu to ja nie mam..
U nas negocjacje co do imienia.. ja Klaudia i synek też już po mnie powtarza Klaudusia, a mąż że on się na to nie zgodził i Oliwcia.. mąż jeszcze myśli że to on będzie rejestrował dziecko to zdecyduje, ostatnio go oświeciłam że od czerwca będzie można rejestrować dzieci przez neta i sama to zrobię.. hehe.. po cos sie ta telewizje sniadanowa oglada..
Dziewczyny pomóżcie nie umiem tu dodać zdjęcia.. normalnie blondynka..
Ja mam taki plus na dole obok miejsca na pisanie i potem albo aparacik albo spinacz, wybieram zdj i gotowe . Zależy z czego piszesz
Mama7
Piękne te ubranka. Niestety nie bywam na Mokotowie od kiedy jestem na zwolnieniu. Z Bemowa kawałek. Ale jak się nikt nie zgłosi jakoś podjadę z mężem ( on przy polach mok) pracuje i się z Tobą umowie
reklama
Ja mam siostrę o 19 lat młodsząmama miała 19 jak mnie rodzila, a 38 jak ją, chociaz rodzice chcieli dużo wczesniej. Ale uwazam, że taka różnica wieku nie służy naszym relacjom. Ja jej po prostu matkuje, nie jest to relacja rodzeństwa. Jestem też jej mamą chrzestną.
Obawiam się że u mnie będzie tak samo ...ale mam nadzieję że będzie inaczej.. czas pokaże