reklama
karmelovelatte
Fanka BB :)
Czy Wam się spina brzuch? Nie jest twardy, ale czuję jak się spina.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Brrrownie
A który td ciąży u Ciebie?Witam kobitki ja po wizycie. Pęcherzyk jest ciąża malutka . Dostałam duphadton i coś na tarczyce. Kolejna wizyta 26 stycznia
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Brrrownie
Ja nic takiego nie mam. Ale masz przy tym bóle podbrzusza? Bo może to tylko objaw rozciągania?Czy Wam się spina brzuch? Nie jest twardy, ale czuję jak się spina.
D
Deleted member 178444
Gość
Hejo! Gratulacje pomyślnych wizyt!
Ja dzisiaj ta betę powtarzałam, jak kazał doktorek. No i sprawdzam wyniki, a tam... Tadam! Wiele mi to nie daje, skoro ostatnio beta wynosiła ponad 22 tys, to info, że teraz więcej niż 10 tys, mogą sobie w tyłek wsadzić. Spotkała się któraś z czymś takim? na szczęście w środę wizyta, pierniczę już tą bete.
Ja dzisiaj ta betę powtarzałam, jak kazał doktorek. No i sprawdzam wyniki, a tam... Tadam! Wiele mi to nie daje, skoro ostatnio beta wynosiła ponad 22 tys, to info, że teraz więcej niż 10 tys, mogą sobie w tyłek wsadzić. Spotkała się któraś z czymś takim? na szczęście w środę wizyta, pierniczę już tą bete.
Załączniki
Brrrownie
Dziwne. Powinni raczej konkretną liczbę podać a nie tak o...Hejo! Gratulacje pomyślnych wizyt!
Ja dzisiaj ta betę powtarzałam, jak kazał doktorek. No i sprawdzam wyniki, a tam... Tadam! Wiele mi to nie daje, skoro ostatnio beta wynosiła ponad 22 tys, to info, że teraz więcej niż 10 tys, mogą sobie w tyłek wsadzić. Spotkała się któraś z czymś takim? na szczęście w środę wizyta, pierniczę już tą bete.Zobacz załącznik 834673
Brrrownie
Będę trzymać za Ciebie kciuki widzę że nie tylko ja taka bidulka, cały dzień w robocieJa kupiłam witaminki.
Pregna plus dha.
Ciągnie mnie brzuch, najadłam się jak świnia kurczaka i bruschetty. Dobrze że mój jest w domu to ogarnie mlodziaka A ja to się już położę bo mnie szef uświadomił że jutro 12h
matylkafm
@JoAnnA250694 niestety kochana nie jest tak jak masz umowę na czas określony. Muszą Ci przedłużyc umowę do dnia porodu i następnego dnia ta umowa wygasa. ZUS przejmuje płacenie zasiłku ale po tym czasie stanowisko na Ciebie nie czeka bo umowa wygasła po porodzie od razu. Jeśli pracodawca chce to oczywiście może z tobą podpisać nową umowę ale nie ma takiego obowiązku bo tamta umowa już wygasła. Przywilej powrotu na to samo stanowisko dotyczy wyłącznie umów o pracę na czas nieokreślony. Ale mimo wszystko masz wynagrodzenie płacone przez całą ciążę i urlop macierzyński.Tak z chwilą porodu zobowiązania płatnicze przejmuje ZUS po roku mogę wrócić na swoje stanowisko ma czekać
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o zwolnienie teraz to jeśli zamierzasz już do końca na nim być to możesz uciekać. Ale jak byś chciała wrócić w międzyczasie i miałabys wyjątkowo wredna szefową to moglaby Ci wręczyć wypowiedzenie z zachowaniem okresu wypowiedzenie. Jeśli ten okres (masz zapewne 2tyg) kończyłby się przed upływem 3 miesiąca to niestety zostałabys na lodzie tak więc albo znikaj już do końca albo poczekaj do końca 12 tyg
reklama
karmelovelatte
Mam nadzieję, że tak właśnie jestJa nic takiego nie mam. Ale masz przy tym bóle podbrzusza? Bo może to tylko objaw rozciągania?
Druga ciąża, a mózg mi przestaje pracować [emoji23]