A powiem wam że mi to na rękę przyjdzie jeden pan co pił dwa dni a ja nie dam rady obsłużyć tak mnie mdli muszę na bezdechu [emoji31]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiem wam że mi to na rękę przyjdzie jeden pan co pił dwa dni a ja nie dam rady obsłużyć tak mnie mdli muszę na bezdechu [emoji31]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno na 20.09. Nie boję się. Mamy oszczędności, dostanę z pracy pieniążki wakacyjne. Poradzimy sobie, nie chce mi się z nimi szarpaćHmmm... a termin masz na kiedy??? Ja bym sie bala w o erwszej ciazy mialam taką sytuacje zostalam prawie bez kasy , ale nieszczęście synu zechcial wyjsc wczesniej
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Nie bedziesz w tych 3 miesiacach i moga Ci nie przedluzyc. Tak mi sie wydajeA czy któraś się może orientuję...
Mam umowę do 31.01 jakbym przyniosła l4 30.01 albo 31.01 to co dalej?
A czy któraś się może orientuję...
Mam umowę do 31.01 jakbym przyniosła l4 30.01 albo 31.01 to co dalej?