reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hmmm... a termin masz na kiedy??? Ja bym sie bala w o erwszej ciazy mialam taką sytuacje zostalam prawie bez kasy , ale nieszczęście synu zechcial wyjsc wczesniej

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Podobno na 20.09. Nie boję się. Mamy oszczędności, dostanę z pracy pieniążki wakacyjne. Poradzimy sobie, nie chce mi się z nimi szarpać ;)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już powiedziałam i jest Ok. Szefowa sama podzwoniła do księgowej dowiedziała się co i jak tu z urlopem macierzyńskim etc wiec wiem na czym stoję . Na razie w pracy mam Ok jedynie co sprawdzamy to płyn który używam mi nie szkodzi choć mysle ze nie bo skoro klienci maja z nim kontakt to nie może być jakiś wiecie. Chciałabym popracować do końca lipca ale latem tu sezon jest wiec nie wiem czy dam rade .....
@Dee_ powiedz bo nic cie nie mogą zrobić chroniona jesteś

Ja pracuję w biurze na umowie na czas nieokreślony i w zasadzie mogłabym pracować długo, ale od marca chcę iść na L-4 po prostu odpocząć przed hardcorem. A i tak z 3 latkiem w domu i mężem pracujacym w systemie zmianowym będę miała co robić.

Ja narazie się wstrzymuję z poinformowaniem pracodawcy, bo tutaj plotki się rozchodzą piorunem. Ale dzisiaj miałam tak kiepski dzień (mdłości) a dowalili mi tyle i więcej i więcej. Jestem właśnie po 11h pracy, zła na siebie że wogole zostalam...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry