JakaJaKaja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja gin kazała mi brać Apap na ból.Jak tam dziewczynki możecie spać? Ja się obudziłam to znaczy ból zęba mnie obudził mam trutkę założona miałam znieczulenie miejscowe przy wierceniu i kanałowe leczenie mnie czeka Musiałam Apap zażyć mam nadzieję że nie zaszkodzi bo przez kilka dni parę sztuk wzięłam.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo masz dziś klientów?U mnie kawa w toku. Zaraz budzę Pole i jazda do przedszkola i pracy ...
Ależ mi się nie chce [emoji21]
Powiem Ci ,że po sobotniej masakrze teraz jest już dobrze, nawet bardzo. Nie mdli mnie o dziwo... Tylko mam bardzo niskie ciśnienie ale u mnie to norma 80/50 i zawroty głowy tak normalnie jak w każdej ciąży [emoji2]Samopoczucie na razie w porządku. A ty?