Ja jak nie ma odparzeń to w ogóle nic poza myciem.ja zamiast sudocremu kupuję linomag. przy synu miałam ze sobą w szpitalu sydocrem i mi odradzały położne i mówiły, że to jest za silny krem jak już są odparzenia, a przy codziennej pielęgnacji stosować linomag, więc wtedy tak zrobiłam i nigdy nie miał odparzeń i teraz też tak zrobię
reklama
Kala07
Fanka BB :)
O jaaaa ;-) Ale bym sobie poskakała na koncercie :-) ale zakaz roweru to ja mam już dllluuuugo biegania mężuś pilnuje... na wesele bym sie nawet przeszla hihiiihi i pomyslec ze jeszcze w grudniu szalelismy na acidach :-) leci ten czas już czerwiec zaraz mamy 6 miesiąc ! Dobrze mowie?No mam nadzieje, że nie zaszkodzę. Ogólnie wiadomo w ramach rozsądku wszystko. Niektóre biegają, inne ćwiczą itp wiec to pewnie zależy co i jak.
Kala07
Kliśka!!! Trzymam kciuki za mycie! To musi być trauma straszna nie móc się umyć ( Wiecie co mam łożysko z przodu jak podnoszę się z łóżka np.wstaje mięśnie brzucha napiąć lekko musze to taka gula mi rośnie takie wzgórze aż nad pepkiem czy to łożysko?macie tak?
Kala07
Ale robicie smaka na czereśnie i truskawki. Ja się dziś objadlamam na zdrowo warzywami biały ser z rzodkiewki i pomidorami pół michy zjadłam oczywiście nie na raz ale nawet na żurek nie miałam smaka... pomidory jem jak jabłka i ser bym mogła jeść biały cały dzień ... dwa tygodnie temu miałam tak na buraki
Najgorzej jak przyjdzie ochota na eklery czy praliny. Na razie mnie odpycha boje się sstrasznie tej cukrzycy. Nie czytam nic ale 226 to już wysoko. Jutro wizyta to się dowiem co dalej (
Najgorzej jak przyjdzie ochota na eklery czy praliny. Na razie mnie odpycha boje się sstrasznie tej cukrzycy. Nie czytam nic ale 226 to już wysoko. Jutro wizyta to się dowiem co dalej (
RooibosGirl
@Kliska trzymaj się! Ściskam mocno!!! Będzie dobrze!
@dareczka1994 nie pojechałabym do klubu. Bałabym się... Nawet w supermarketach jak jest dużo ludzi mam lęki a co dopiero by było gdzieś gdzie wszyscy się bawią, skaczą i to normalne, że czasem wpadają na siebie. Lepiej dmuchać na zimne.
U mnie nie ma mowy o żadnym skakaniu :/ wiązadła od razu dają mi w kość.
@dareczka1994 nie pojechałabym do klubu. Bałabym się... Nawet w supermarketach jak jest dużo ludzi mam lęki a co dopiero by było gdzieś gdzie wszyscy się bawią, skaczą i to normalne, że czasem wpadają na siebie. Lepiej dmuchać na zimne.
U mnie nie ma mowy o żadnym skakaniu :/ wiązadła od razu dają mi w kość.
Chloe.Chloe
Obawiam sie, ze to nie łozysko, a robi Ci sie przepuklina -rozchodzenie sie miesni prostych brzucha. Ja z tego m.in.powodu (+ bole plecow) chodze na taping - klejenie specjalnymi plastrami. Ja mam tez bol i ciagniecie w okolicy pepka. Mi to pomaga.Kliśka!!! Trzymam kciuki za mycie! To musi być trauma straszna nie móc się umyć ( Wiecie co mam łożysko z przodu jak podnoszę się z łóżka np.wstaje mięśnie brzucha napiąć lekko musze to taka gula mi rośnie takie wzgórze aż nad pepkiem czy to łożysko?macie tak?
Ja tylko czytałam o tym ale w tym art. było że tak często bywa i właśnie że to się zakleja plastrami jakimiś.Obawiam sie, ze to nie łozysko, a robi Ci sie przepuklina -rozchodzenie sie miesni prostych brzucha. Ja z tego m.in.powodu (+ bole plecow) chodze na taping - klejenie specjalnymi plastrami. Ja mam tez bol i ciagniecie w okolicy pepka. Mi to pomaga.
Kala07
Dziewczyny doczytałam ze juz wózki macie superowo :-) ja nie znam się kompletnie miałam stara gondola ...potem kupiliśmy Coneco trumpera nie był drogi spacerówka z lezeniem duży kosz dużą buda lekki wytrzymały na góry wertepy i łatwe szybkie składanie jedna reka podarowałam kolezance ale została mi jeszcze parasolka McLarena nie wiem w jakim stanie zwinieta streczem w komórce ale uwielbiałam ten wózek biegalismy z małym po całym mieście lekki zgrabny i wygodny ! dla malucha
Jak podglądam wózki na spacerze to podobają mi się a najbardziej to chcialabym żeby było wszystko dobrze najważniejsze żebyśmy dzieci miały zdrowe! ♡♡♡♡♡♡♡ miłego wieczoru dobranoc :* :*
Jak podglądam wózki na spacerze to podobają mi się a najbardziej to chcialabym żeby było wszystko dobrze najważniejsze żebyśmy dzieci miały zdrowe! ♡♡♡♡♡♡♡ miłego wieczoru dobranoc :* :*
Kala07
No to mnie nastraszylyscie .. od kilku dni to widzeObawiam sie, ze to nie łozysko, a robi Ci sie przepuklina -rozchodzenie sie miesni prostych brzucha. Ja z tego m.in.powodu (+ bole plecow) chodze na taping - klejenie specjalnymi plastrami. Ja mam tez bol i ciagniecie w okolicy pepka. Mi to pomaga.
reklama
Kala07
No to ja się bałam ze mi się coś z łozyskim dzieje czEsto czułam takie ukłucie jakby się coś odrywalo od środka wlasnie w okolicy pepka nad pepkiem ale już rzadko to czuje i leciutkoObawiam sie, ze to nie łozysko, a robi Ci sie przepuklina -rozchodzenie sie miesni prostych brzucha. Ja z tego m.in.powodu (+ bole plecow) chodze na taping - klejenie specjalnymi plastrami. Ja mam tez bol i ciagniecie w okolicy pepka. Mi to pomaga.