Rasowy brzuszek.Ciekawe, że mój lekarz ginekolog nie zlecił czegoś takiego u mnie. A Twój mąż ma wadę serca od urodzenia?
Już spać nie mogę, bo mi tu starsze kobiety na sali chrapia. Do 8.30 muszę być na pewno na czczo i nie wiem jak to zrobię. Strasznie mnie piecze skóra od tych elektrod od kardiomonitora. Oto kilka zdjęć z wczoraj - zapomniałam dodać do poprzedniego posta. Zobacz załącznik 859489
Mój brzuszek
Zobacz załącznik 859490
Jazda karetka
Zobacz załącznik 859488
U już w Szczecinie.
W ogóle się okazało, że wczoraj źle był ustawiony kardiomonitor i on coś zbierał i pokazywał zbyt wysokie tętno. Nieźle mnie tym zestresowali.
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Coś jest z tą babą bardzo nie tak skoro nawet Twój syn uważa, że się na niego uwzięła. Jeszcze tylko trochę i wakacje Mam nadzieję, że następna wychowawczyni będzie fajniejsza.Dziewczyny mam te 3 bodziaki dla dziewczynki jakby któraś Warszawianka była na Mokotowie to oddam. Nawet metek nie zrywałam a uważam że są typowo babskie więc może któraś chce.
Co do tych taśm to ja czytałam właśnie o pępku gdy ten "wychodzi" żeby zaklejać.
Ja z racji kręgosłupa mam już odruch kucania zamiast schylania i podnoszenia cięższych rzeczy z kucek a także właśnie wstawania bokiem.
Obudziłam się o 4 na siku myślałam że jeszcze usnę nim będzie pora wstawania ale oczy w 5zł i koniec. A jeszcze pod oknami mam jakieś zgromadzenie ludowe i debaty
I znów nerwy zszargane przez wychowawczynię Be. Bo esej napisała że nie miał zeszytu i że się śmieje jak mu zwróciła uwagę. K...a! Dzieciak zostaje na drugi rok w 1 klasie. Miesiąc do końca szkoły a ta nie może odpuścić. Mam ochotę jej litanię na ten temat napisać. Ale i tak nie dotrze do jej zakutego łba.... Nawet nie wiecie jak ta kobieta mi krwi napsuła i szczerze współczuje synowi. Jeśli 7 latek mówi "Wiesz mamo może to lepiej że będę powtarzał klasę bo może nikt już mnie nie będzie o wszystko oskarżał" to chyba coś jest nie tak.
Chloe.Chloe
Tak ma wade wrodzona.Ciekawe, że mój lekarz ginekolog nie zlecił czegoś takiego u mnie. A Twój mąż ma wadę serca od urodzenia?
Już spać nie mogę, bo mi tu starsze kobiety na sali chrapia. Do 8.30 muszę być na pewno na czczo i nie wiem jak to zrobię. Strasznie mnie piecze skóra od tych elektrod od kardiomonitora. Oto kilka zdjęć z wczoraj - zapomniałam dodać do poprzedniego posta. Zobacz załącznik 859489
Mój brzuszek
Zobacz załącznik 859490
Jazda karetka
Zobacz załącznik 859488
U już w Szczecinie.
W ogóle się okazało, że wczoraj źle był ustawiony kardiomonitor i on coś zbierał i pokazywał zbyt wysokie tętno. Nieźle mnie tym zestresowali.
Ladny brzuszek
Czy dzisiaj Ci robia zabieg?
Jeszcze nie wiem, ale już mi wenflon założyli. Przynajmniej w lepszym miejscu niż poprzednio, bo tam wtedy miałam w lokciu, a teraz mam na przedramieniu. Przynajmniej mogę wyprostować i zginąć ta rękę. I tak troszkę drażni. Do 8.30 mam się chyba dowiedzieć, bo do tego czasu mam być na czczo. Najgorzej, że wczoraj założyli Holtera i ma być on do 14.20,wiec... Zrobią mi zabieg bez wyników Holtera? Zobaczymy. Szczerze to chciałabym już mieć to za sobą.Tak ma wade wrodzona.
Ladny brzuszek
Czy dzisiaj Ci robia zabieg?
U
użytkownik 180176
Gość
Ja bym pewnie odpuscila.Dziewczyny, co myślicie , w czerwcu idziemy na wesele do naszej koleżanki. Dzisiaj świadkowa pisala w sprawie wieczoru panieńskiego. Zaplanowała imprezę w klubie i nocleg w hotelu. I tak się zastanawiam, czy tłok ludzi, to dobre miejsce dla ciężarnych? Ogólnie lubiłam wcześniej chodzić do klubów, ale teraz chyba nie czułabym się tam bezpiecznie. Co robić ? Oprócz mnie będzie jeszcze jedna ciężarna, ale to siostra panny młodej i wydaje mi się, ze to już inna sprawa
RooibosGirl
Jutro jeżeli będą mi robić ten zabieg to muszę być czysta. Tak czy inaczej jak mi to ściągna to idę się kąpać i w dupie ich mam, że nie. Wydaje mi się, że w Koszalinie to już byli przewrazliwieni.
Powiem Ci, że ja byłabym chora już przez samo to, że ktoś nie pozwala mi się umyć Pamiętam jak byłam po operacji ręki, całe prawe ramię nie mogło być myte, skóra swędziała i jeszcze ta świadomość... aj, okropieństwoJeszcze nie wiem, ale już mi wenflon założyli. Przynajmniej w lepszym miejscu niż poprzednio, bo tam wtedy miałam w lokciu, a teraz mam na przedramieniu. Przynajmniej mogę wyprostować i zginąć ta rękę. I tak troszkę drażni. Do 8.30 mam się chyba dowiedzieć, bo do tego czasu mam być na czczo. Najgorzej, że wczoraj założyli Holtera i ma być on do 14.20,wiec... Zrobią mi zabieg bez wyników Holtera? Zobaczymy. Szczerze to chciałabym już mieć to za sobą.
Jeszcze tylko troszkę i będziesz miała operację za sobą! Chociaż nie dziwię się lekarzom, że nie działają w pośpiechu - zabieg u ciężarnej to jednak poważna sprawa.
U
użytkownik 180176
Gość
Oj dziewczyny , a mnie teraz dręczy sikanko w nocy . Po za pierwszym trynestrem dawalam radę i nie latalam w nocy do łazienki , a teraz min 2 razy
Jeszcze co do tego klubu. Mnie sie włączyło coś takiego , ze jak jestem w tłumie to boję się ,ze ktoś uderzy mnie w brzuch. Omijam ludzi , którzy się dziwnie zachowują, A tu alkohol i często narkotyki...
Próbuje się zebrać w garść i ogarnąć dom.
Jeszcze co do tego klubu. Mnie sie włączyło coś takiego , ze jak jestem w tłumie to boję się ,ze ktoś uderzy mnie w brzuch. Omijam ludzi , którzy się dziwnie zachowują, A tu alkohol i często narkotyki...
Próbuje się zebrać w garść i ogarnąć dom.
Chyba ma problem ze sobą. Liczę że od września będzie normalnie...Coś jest z tą babą bardzo nie tak skoro nawet Twój syn uważa, że się na niego uwzięła. Jeszcze tylko trochę i wakacje Mam nadzieję, że następna wychowawczyni będzie fajniejsza.
U
użytkownik 180176
Gość
W ogóle takie pytanie mi przyszło do głowy.
Ile planujecie dzieci ?
W ogóle powiem wam jeszcze ze cieszę się , ze to forum jest tu , a nie na fb. Skasowalam chyba ze 3 miesiące temu. Byłam.na jakiejś grupie , ale tam się dziewczyny tak klocily. ..
Ile planujecie dzieci ?
W ogóle powiem wam jeszcze ze cieszę się , ze to forum jest tu , a nie na fb. Skasowalam chyba ze 3 miesiące temu. Byłam.na jakiejś grupie , ale tam się dziewczyny tak klocily. ..
reklama
Troje zawsze chciałam i chyba na tym przestanę. Ja nie mam FB ze dwa lata jużW ogóle takie pytanie mi przyszło do głowy.
Ile planujecie dzieci ?