Mama7
Fanka BB :)
@wiciowamama bazowala tylko na intuicji. Też bym tak miala, bo też czułam, Że dziewczynka a tu baby boy
Dzięki już doczytalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@wiciowamama bazowala tylko na intuicji. Też bym tak miala, bo też czułam, Że dziewczynka a tu baby boy
Ja bez kawy PRAWDZIWEJ nie wstanę z łóżka. Po kawie mam ciśnienie 120/60 do 130/70 bez kawy jestem zombie.Mój ginekolog mówił, że termin wyliczony/potwierdzony na usg prenatalnym już się nie przesunie.
Dzisiaj pierwszy raz przespałam całą noc bez wstawania na siku tak wygodnie mi się spało z poduchą Do snu otuliłam poduchą plecy, dzisiaj położę ją odwrotnie i otulę brzuszek, ciekawe jak jest wygodniej?
Nie. Żadnej kofeiny - ani w kawie, ani w coli, nawet herbaty robię słabsze. Mówią, że szkodzi, więc odstawiłam.
To razem rodzimy. Też z prenatalnego mam na 12 września.Co do terminu mi tez tak lekarz powiedział i poprawił na karcie z 13 na 12 bo tak wyszło z prenatalnego i mówi ze tego się trzymamy.
Mam to samo zdanie. Kiedyś piłam tylko rozpuszczalną i to do 8 kubków ale rozwaliła mi żołądek.Pierwsze 3miesiace odrzuciło mnie a teraz pije rano i później jeszcze jedną, ale naprawdę dobra automatyczna kawę i jakieś rozpuszczalne gówna za przeproszeniem
A terminem się nie sugeruje.
To moja trzecia ciąża.
Mam już dwóch synów, przenoszonych o 2 tygodnie każdy
Teraz będzie córa.
Więc może dla odmiany sprawi niespodziankę w drugą stronę i łaskawie pojawi się na świecie ciut wcześniej. Tak żeby jej nie musieli kroplówkami albo balonikami wyganiać
Prawdopodobnie tak, chociaż wiem, że jeżeli wada serca jest rozległa to robią jakieś operacje wycinania tej nadmiernej ilości mięśnia, a w ostatecznej fazie robi się przeszczep.@Kliska koszmar, dobrze, że nie stało Ci się nic poważnego Jak wszczepią Ci defibrylator to takie utraty przytomności powinny od razu przejść do historii?
no też właśnie nie chcę o tym myśleć... a co by było, gdybym miała na rękach dziecko?Biedna współczuje. Oby po zabiegu było lepiej, dobrze ze tylko tak się skończyło, nie chce myśleć co by było gdybys stała wtedy :/ ale nic , trzeba być dobrej myśli ze zabieg pomoże ... trzymaj się
dzięki!Kliska dużo zdrowia siły :* :* :*♡♡♡♡♡♡
No właśnie mnie podczepili pod kardiomonitor i będą oglądać. Chociaż ja nie narzekam, bo mnie nieźle tutaj obserwują. Naprawdę mam tu dobrą opiekę.Hehe
Ale to fajnie że w końcu dziewczynka. Nie cieszysz się?
Ja mam chłopca i z dziewczynki się bardzo ucieszyłam.
Kliska jak to się stało? Jejku ile Ty musisz teraz przejść? Chciałabym Cię wesprzeć jakoś ale nawet nie wiem co powiedzieć.. może szybciej cię przeniosą do tego Szczecina? Oby.. albo cię wezmą pod nadzur żeby pielęgniarki więcej się interesowały? Trzymaj się. Buziak.
Ja kawy nie pije już od dłuższego czasu.. zamieniłam z rana na wodę z cytryną.. I zielony koktajl.. powiem wam, że jakiś miesiąc temu tak mi zapachniało jak mąż zrobił, że skusiłam się na taką pół na pół naturalne i zbożowe bardzo słaba z mlekiem i piłam że 3 dni pod rząd.. takie syfy mi zaczęły wychodzić na twarzy, dekolcie i plecach że szybko przestałam.
Muszę przyznać że moja skóra w ciąży wygląda dobrze.. dużo byłam na słońcu i jakieś przebarwienia nam, ale resztę to poza umalowanymi rzesami chodzę spokojnie bez makijażu. Przed ciąża też tak chodziłam.
Właśnie mnie mąż mega wkorzyl, że aż się popłakałam. To już 2 raz w tej ciąży. Nie mam już do niego sił.
A z innej beczki.. kto ogląda ślub królewski?
Dzięki!Kliska bidulko, ściskam Cię mocno [emoji8]
Ej no! A ja 2 plus 3 w brzuchu i gdzie tu sprawiedliwośćOo to tak jak ja. Mam już dwoch chlopakow i teraz bedzie córka ;D i z czym sie to je w ogole ?
Ej no! A ja 2 plus 3 w brzuchu i gdzie tu sprawiedliwość
Mój chłop stwierdził że najwyżej ogolimy na zero i wciśniemy zabawki po chłopakach i niech sobie radziJa siebie nie widzę robiacej kucyczki i bawiacej sie w herbatke z lalkami