reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja kawy nie pije wcale ,ale tylko dlatego że odrzuciło mnie ma samym początku i do teraz w ogóle nie mam ochoty na kawę . Chociaż przed ciąża piłam codziennie :) . Ale cola to i owszem, rzadko ale zdarza mi się dzień, że muszę się napić coli i nie odmawiam sobie :)
A odnośnie terminu to u mnie z pierwszego prenatalnego 9 września, a z om 25 sierpnia . Ale lekarz mówi, ze owulacja była przesunięta i sugerujemy się terminem z pierwszego prenatalnego :) A kiedy mały wyjdzie to się okaże .

reklama
A moi chłopcy mają 7 i 5 lat.
Cieszą się że dziewczynka.
Chłop się cieszy, rodzina w ekatazie.
Tylko ja muszę się na te różowo-fioletowe tory przestawić. Hihi.
Będzie najprawdopodobniej Jagódka :sorry2:

eeee dziewczyny moze byc na mnie bulwers i Kliska mozesz sie na mnie obrazić o to co napisze. Ale piszesz o swoich atakach zaraz po jego wystąpieniu. Sorry ale dla mnie to trochę dziwne ze po takim ataku jestes wstanie minute czy 5 minut po zdac nam tu relacje. Czytasz wcześniejsze posty i na nie odpowiadasz. I to tak nie pierwszy raz wyglada. Wydaje mi sie ze osoba która ma tego typu ataki jest brana na badania zaraz po i nie ma głowy do relacji na forum czy innych portalach. Sorry ale dla mnie tu trochę jedzie typowa sciema, bo albo te opisywane ataki nie sa takie jak opisujesz albo ich wcale nie ma. Bo nie chce mi sie wierzyc ze zaraz po ataku masz sile pisac i chęć. Amen.

A moi chłopcy mają 7 i 5 lat.
Cieszą się że dziewczynka.
Chłop się cieszy, rodzina w ekatazie.
Tylko ja muszę się na te różowo-fioletowe tory przestawić. Hihi.
Będzie najprawdopodobniej Jagódka :sorry2:

no to zblizone bo u mnie panowie 6 i 4 lata :p bedziemy sie wspierac w robieniu kucykow warkoczykow spinkach i sukienkach hahah :D

No to zrobię sobie te badania. Bo już mam mętlik w głowie, a w sumie lepiej wiedzieć ;)
Zapytaj lekarki , ona się lepiej zna niż my z forum może jakieś uczulenie ie i wapno pomoże jak masz zmiany skórne to tym bardziej pokaż jej ręce stopy i powiedz ze swędzą ze się martwisz sama powinna Ci zlecic aspat alat jak będzie podejrzewac coś z wątroba ♡ trzymam kciuki :*żeby to tylko była alergia
Wiecie co ja się dziś czuje dziwnie słabo niedobrze mi jakoś jeszcze wczoraj telefon mi padł ..wszystkie kontakty na starym telefonie ... mam pecha do komórek kiedyś były trwalsze telefony teraz padają albo ja taka poprostu rozpieprzo a ze mi wszystko z rąk leci i rozwałam. Martwię się ta cukrzyca obiecałam sobie ze nie będę czytac wiec nie sprawdzam w necie :'( i jestem zła bo miałam sobie kupić ten blender yyy ale tak mi się nie chce nic. Yhhh milej niedzieli :-)

Zapytaj lekarki , ona się lepiej zna niż my z forum może jakieś uczulenie ie i wapno pomoże jak masz zmiany skórne to tym bardziej pokaż jej ręce stopy i powiedz ze swędzą ze się martwisz sama powinna Ci zlecic aspat alat jak będzie podejrzewac coś z wątroba ♡ trzymam kciuki :*żeby to tylko była alergia
Wiecie co ja się dziś czuje dziwnie słabo niedobrze mi jakoś jeszcze wczoraj telefon mi padł ..wszystkie kontakty na starym telefonie ... mam pecha do komórek kiedyś były trwalsze telefony teraz padają albo ja taka poprostu rozpieprzo a ze mi wszystko z rąk leci i rozwałam. Martwię się ta cukrzyca obiecałam sobie ze nie będę czytac wiec nie sprawdzam w necie :'( i jestem zła bo miałam sobie kupić ten blender yyy ale tak mi się nie chce nic. Yhhh milej niedzieli :-)

Mnie tez sie nie chce nic. Jeszcze obiecalam ze bratowej udekoruje stol na komunie bo jutro jest. A sumie szerokiego pola manewru z dekoracjami nie mam. Bo nic z tego co ma sie kupy nie bedzie trzymac nawet wazony kazdy z innej parafii a potrzeba mi przynajmniej 8 identycznych flakonikow...

reklama
u mnie zadowoleni z siostry:p jak to starszy stwierdził brata juz ma to chce siostre :p chyba nie wie jeszcze na co sie pisze :D
Taka prawda.
U mnie tak każdy "żeby dziewczynka" ale jednak chłopcy ze sobą to się dogadają, zabawy wspólne, zabawki, bajki te same lubią.
A tu nagle kucyki pony i lalki?

Do góry