reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
eeee dziewczyny moze byc na mnie bulwers i Kliska mozesz sie na mnie obrazić o to co napisze. Ale piszesz o swoich atakach zaraz po jego wystąpieniu. Sorry ale dla mnie to trochę dziwne ze po takim ataku jestes wstanie minute czy 5 minut po zdac nam tu relacje. Czytasz wcześniejsze posty i na nie odpowiadasz. I to tak nie pierwszy raz wyglada. Wydaje mi sie ze osoba która ma tego typu ataki jest brana na badania zaraz po i nie ma głowy do relacji na forum czy innych portalach. Sorry ale dla mnie tu trochę jedzie typowa sciema, bo albo te opisywane ataki nie sa takie jak opisujesz albo ich wcale nie ma. Bo nie chce mi sie wierzyc ze zaraz po ataku masz sile pisac i chęć. Amen.
Tak, wypowiadaj się dalej, że te ataki to ściema. Miałaś takie ataki? Masz problemy z sercem? Wadę serca? Ja czekam na zabieg przecież, który jest prawie jak operacja. Już dzisiaj miałam 5 ataków. Badanie miałam w postaci Holtera, przecież pisałam. Poczytaj o tym, a dopiero pisz, że to ściema. Na **** miałabym w ogóle kłamać?
Skoro takie ma być wsparcie na forum to dzięki. Chyba bez sensu tu pisze.
Przez moment o ok. 14.30 miałam zatrzymanie akcji serca. Podlaczyli mi kroplówke na rozszerzenie naczyń, żeby lek, który spowalnia mi bicie serca, przestał działać. Patrzę cały czas na kardiomonitor, bo się boję, bo jak spada poniżej 60 to robi mi się słabo. Kto w to nie wierzy to proszę:
IMG_20180519_144618.jpg

IMG_20180519_065429.jpg

A to ja z rana, po tym uderzeniu.
I tak się zastanów niedowiarku czy ktokolwiek chciałby o czymś takim sciemniac?

Załączniki

• IMG_20180519_144618.jpg
    IMG_20180519_144618.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 477
  • IMG_20180519_065429.jpg
    IMG_20180519_065429.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 481
Tak, wypowiadaj się dalej, że te ataki to ściema. Miałaś takie ataki? Masz problemy z sercem? Wadę serca? Ja czekam na zabieg przecież, który jest prawie jak operacja. Już dzisiaj miałam 5 ataków. Badanie miałam w postaci Holtera, przecież pisałam. Poczytaj o tym, a dopiero pisz, że to ściema. Na **** miałabym w ogóle kłamać?
Skoro takie ma być wsparcie na forum to dzięki. Chyba bez sensu tu pisze.
Przez moment o ok. 14.30 miałam zatrzymanie akcji serca. Podlaczyli mi kroplówke na rozszerzenie naczyń, żeby lek, który spowalnia mi bicie serca, przestał działać. Patrzę cały czas na kardiomonitor, bo się boję, bo jak spada poniżej 60 to robi mi się słabo. Kto w to nie wierzy to proszę:Zobacz załącznik 858389
Zobacz załącznik 858390
A to ja z rana, po tym uderzeniu.
I tak się zastanów niedowiarku czy ktokolwiek chciałby o czymś takim sciemniac?
A jak malutka? Sprawdzali to jakoś po tym porannym upadku i późniejszym zatrzymaniu akcji serca?

Kliska myślę że jak piszesz tutaj to masz potrzebę. Ja nie potrzebuje zdjęć aby ci wierzyć.
Ja mam jednego chłopca 7 lat i nie był zachwycony siostrą.. wolałby brata. Ale teraz ciągle Klaudusia i Klaudusia.. wspólnie z synem oglądamy barbie i mylitlepony też lubi..ja co prawda nie wiem jak się obsługuje dziewczynke i zmienić pampersy też nie będę umiała, ale cieszę że że siły w rodzinie się wyrównana i nie będę same samochody, czołgi i lego. Kupowanie wyprawki dziewczęce też fajne. Mąż i moja rodzina też zachwycona. Teściowie trudno wyczuć..

Niestety jeszcze nie, ale czuje co jakiś czas jej ruchy, więc się aż tak nie martwię. Możliwe, że ktoś przyjdzie zrobić usg.

Niewiem czy koniecznie zrobią usg bo raczej do uszkodzenia czy odklejenia łożyska nie doszło bo nie padłas na brzuch ... wiec nie wiem czy tak sami od siebie zrobią choć to raczej logiczne ze po takich przejściach się martwisz czy to jej nie zaszkodziło . Poproś chociaż o posłuchanie tętna małej czy jest w porządku

Kliska poki co to atakujesz Ty. Ja wyrazilam swoke zdanie a ty zaraz atak. Nie twierdzę ze nie masz wady serca i nic takiego nie napisalam. Zdjec mi nie trzeba. Mowie tylko ze dziwi mnoe tylko se po chwili od ataku nagle relacja. Wiec moze mnie nie obrazaj to pierwsze primo a drugie chyba moge zdanie wyrazić ze cos moze mi nie pasowac??? Czy zabronione ???

poza tym sa rozne forumowe bajkopisarki ktore opisują historię z kosmosu, a mnie dziwi tylko to ze tutaj opis chwile temu cos bylo a za chwilę pelna relacja plus odpowiedzi na inne posty. To mnie wylacznie zastanowilo ze po upadku czy omdleniu nagle jest sila i pisanie w tempie swiatla. Mowie nie obrazaj sie bo tylko wyrazilam zdanie opinie do ktrej mam prawo skoro cos mi popada w wątpliwośc.

Mnie tez sie nie chce nic. Jeszcze obiecalam ze bratowej udekoruje stol na komunie bo jutro jest. A sumie szerokiego pola manewru z dekoracjami nie mam. Bo nic z tego co ma sie kupy nie bedzie trzymac nawet wazony kazdy z innej parafii a potrzeba mi przynajmniej 8 identycznych flakonikow...
To ze słoików zrób te wazony

reklama
Do góry