reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Goj żelazna jest w centrum przy feminie tzw Zofii. Ja przy Madalińskiego mam pracę ( Koło radia) ale j7z jestem na zwolnieniu i raczej nie będę jechała z pracy
Ja też najchętniej w domu ale to mało realne
Aaa. No tak. Nie lubię Śródmieścia. ;)
A niedaleko Radia mój młody do szkoły chodzi. :)

A ty masz córkę mieć?

Wiesz ja na Madalińskiego mam najbliżej. Rodziłam tam 7 lat temu i byłam zadowolona i z porodu i opieki po. Ale... wtedy (nie wiem jak teraz) szpital miał b. negatywne opinie które ciągnęły się od lat 80tych (do 2010 roku na negatywach jechali) i pewnie sama bym nie wybrała tego szpitala ale karetka mnie wiozła ze skurczami co 2minuty i rozwarciem na 8cm więc jechali gdzie bliżej ;) ja tam na pieszo spacerem mam 20 minut.

Synka :)

Ja to nie chcę odwiedzin.

Ja tez nie chce wycieczek , mąż ok bo wiadomo ze nie będzie siedzial długo bo reszta zająć się musi, zreszta przy nim mam wywalone mogę czy spać czy co tam chce , a inni maja dość czasu żeby łazić a ja potrzebuje odpoczynku przecież a nie pielgrzymek. Pamietam jak wróciłam z pierwsza ze szpitala i na drugi dzień miałam urodziny i zwalili mi się teściowie rodzice i szwagierka z dzieckiem a tu z bobra leci, z cyca leci a mieszkanie kawalerka a Ci siedzą tort cuda wianki. Nigdy więcej. Pewnie z mc sama będechętniej niż żeby mnie odwiedzano

Ja tez nie chce wycieczek , mąż ok bo wiadomo ze nie będzie siedzial długo bo reszta zająć się musi, zreszta przy nim mam wywalone mogę czy spać czy co tam chce , a inni maja dość czasu żeby łazić a ja potrzebuje odpoczynku przecież a nie pielgrzymek. Pamietam jak wróciłam z pierwsza ze szpitala i na drugi dzień miałam urodziny i zwalili mi się teściowie rodzice i szwagierka z dzieckiem a tu z bobra leci, z cyca leci a mieszkanie kawalerka a Ci siedzą tort cuda wianki. Nigdy więcej. Pewnie z mc sama będechętniej niż żeby mnie odwiedzano
Ja jak urodziłam pierwszego boszszszsz non-stop wycieczki. A że mąż miał wtedy jeszcze 3 rodzeństwa...
Kolega na karetce też wpadał jak miał wezwanie akurat i koleżanki jak rodziłam drugie to powiedziałam że ma mąż przyjechać w dniu wypisu i nikt więcej.

Pisikałam się z tego cieknącego bobra :-D z automatu i mój "Bober" się zmoczył :-D

reklama
A Wy dziewuszki z Warszawy jak macie terminy ?

Mi się marzył poród na Starynkiewicza ale przeraża mnie, że to centrum i że jest popularny wiec znając moje szczęście zabraknie mi miejsca.

Blisko mam Bielany ale z kolei mimo moich osobistych pozytywnych odczuć, to słyszę same negatywy od ludzi ( choć żadna w nim nie rodziła )
ja rodziłam w Bielańskim i więcej już nie chcę :) teraz w instytucie matki i dziecka.
Ja już po wizycie, wszystko ok tylko glukoza jakoś dziwnie mi wyszła: na czczo 84, po 1 h 108, po 2 h 131. Lekarz powiedział, że chyba pomylili kolejność z tymi po 1 h i po 2 h. A jak zapytałam co jeżeli nie pomylili i tak mi wyszedł wynik, to powiedział, że i tak jest w normie. Ale w sumie dziwne, że po dwóch h mam więcej niż po 1...

Do góry