majapszczolka242
Fanka BB :)
Mi się marzy vbac na żelaznej. Ale ja mam jakieś 120 km. Więc mogę sobie pomarzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jestem z Wrocka ale może pomogę w poszukiwaniach kompana jak polecę, byłam i fajnyHej dziewczyny! Czy jest tu ktos z Wroclawia? Bardzo chcialabym zobaczyc film Tully i moze znalazlaby sie jakas kolezanka chetna?
Aaa. No tak. Nie lubię Śródmieścia.Goj żelazna jest w centrum przy feminie tzw Zofii. Ja przy Madalińskiego mam pracę ( Koło radia) ale j7z jestem na zwolnieniu i raczej nie będę jechała z pracy
Ja też najchętniej w domu ale to mało realne
Ja to nie chcę odwiedzin.mnie przywozili z domku obiadki
A ty masz córkę mieć?
Wiesz ja na Madalińskiego mam najbliżej. Rodziłam tam 7 lat temu i byłam zadowolona i z porodu i opieki po. Ale... wtedy (nie wiem jak teraz) szpital miał b. negatywne opinie które ciągnęły się od lat 80tych (do 2010 roku na negatywach jechali) i pewnie sama bym nie wybrała tego szpitala ale karetka mnie wiozła ze skurczami co 2minuty i rozwarciem na 8cm więc jechali gdzie bliżej ja tam na pieszo spacerem mam 20 minut.
Ja to nie chcę odwiedzin.
Ja jak urodziłam pierwszego boszszszsz non-stop wycieczki. A że mąż miał wtedy jeszcze 3 rodzeństwa...Ja tez nie chce wycieczek , mąż ok bo wiadomo ze nie będzie siedzial długo bo reszta zająć się musi, zreszta przy nim mam wywalone mogę czy spać czy co tam chce , a inni maja dość czasu żeby łazić a ja potrzebuje odpoczynku przecież a nie pielgrzymek. Pamietam jak wróciłam z pierwsza ze szpitala i na drugi dzień miałam urodziny i zwalili mi się teściowie rodzice i szwagierka z dzieckiem a tu z bobra leci, z cyca leci a mieszkanie kawalerka a Ci siedzą tort cuda wianki. Nigdy więcej. Pewnie z mc sama będechętniej niż żeby mnie odwiedzano
Pisikałam się z tego cieknącego bobra z automatu i mój "Bober" się zmoczyłJa tez nie chce wycieczek , mąż ok bo wiadomo ze nie będzie siedzial długo bo reszta zająć się musi, zreszta przy nim mam wywalone mogę czy spać czy co tam chce , a inni maja dość czasu żeby łazić a ja potrzebuje odpoczynku przecież a nie pielgrzymek. Pamietam jak wróciłam z pierwsza ze szpitala i na drugi dzień miałam urodziny i zwalili mi się teściowie rodzice i szwagierka z dzieckiem a tu z bobra leci, z cyca leci a mieszkanie kawalerka a Ci siedzą tort cuda wianki. Nigdy więcej. Pewnie z mc sama będechętniej niż żeby mnie odwiedzano
Pisikałam się z tego cieknącego bobra z automatu i mój "Bober" się zmoczył
ja rodziłam w Bielańskim i więcej już nie chcę teraz w instytucie matki i dziecka.A Wy dziewuszki z Warszawy jak macie terminy ?
Mi się marzył poród na Starynkiewicza ale przeraża mnie, że to centrum i że jest popularny wiec znając moje szczęście zabraknie mi miejsca.
Blisko mam Bielany ale z kolei mimo moich osobistych pozytywnych odczuć, to słyszę same negatywy od ludzi ( choć żadna w nim nie rodziła )