reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pewnie na Madalińskiego.

A Wy dziewuszki z Warszawy jak macie terminy ?

Mi się marzył poród na Starynkiewicza ale przeraża mnie, że to centrum i że jest popularny wiec znając moje szczęście zabraknie mi miejsca.

Blisko mam Bielany ale z kolei mimo moich osobistych pozytywnych odczuć, to słyszę same negatywy od ludzi ( choć żadna w nim nie rodziła )

reklama

Mi się marzył poród na Starynkiewicza ale przeraża mnie, że to centrum i że jest popularny wiec znając moje szczęście zabraknie mi miejsca.

Blisko mam Bielany ale z kolei mimo moich osobistych pozytywnych odczuć, to słyszę same negatywy od ludzi ( choć żadna w nim nie rodziła )
A ty masz córkę mieć?

Wiesz ja na Madalińskiego mam najbliżej. Rodziłam tam 7 lat temu i byłam zadowolona i z porodu i opieki po. Ale... wtedy (nie wiem jak teraz) szpital miał b. negatywne opinie które ciągnęły się od lat 80tych (do 2010 roku na negatywach jechali) i pewnie sama bym nie wybrała tego szpitala ale karetka mnie wiozła ze skurczami co 2minuty i rozwarciem na 8cm więc jechali gdzie bliżej ;) ja tam na pieszo spacerem mam 20 minut.

Ja na 9 września żelazna na pewno. Już położna załatwiłam. Tylko pytanie czy to będzie 9? Synkowi się nie spieszylo i był tydzień po.
Z Bemowa też mam niby Bielany najbliżej, ale trafiłam tam z poronieniem i nigdy więcej.

Ja na 9 września żelazna na pewno. Już położna załatwiłam. Tylko pytanie czy to będzie 9? Synkowi się nie spieszylo i był tydzień po.
Z Bemowa też mam niby Bielany najbliżej, ale trafiłam tam z poronieniem i nigdy więcej.
Ja na 12 ale znając życie urodzę po...

To zdaje się już pi drugiej stronie Wisły ;) Bóg wie gdzie tak naprawdę urodzimy. :) Ja najbardziej bym chciała w domu. :-D

Goj żelazna jest w centrum przy feminie tzw Zofii. Ja przy Madalińskiego mam pracę ( Koło radia) ale j7z jestem na zwolnieniu i raczej nie będę jechała z pracy
Ja też najchętniej w domu ale to mało realne

Nie dziwię się - tez bym się zdziwiła. A wcześniej miałaś określana grupę krwi? To poważna sprawa wiec może warto jeszcze raz sprawdzić.
Nie chodzi mi o sianie paniki, ale nie takie rzeczy się zdarzaja
Dokladnie, dziwna sprawa, a co do pomyłek- szwagierka, która ma termin na sierpień przez 2.mce brała Rovamycyne, bo pomylili wyniki z toxo, także niestety to się zdarza

reklama
Do góry