Myszawa
Fanka BB :)
U mnie też dziś spaghettiJa leżę padam dziś ale Gorąco byłam z córką na kontroli u chirurga wszystko jest ok pojedlismy spaghetti i idę się zdrzemnac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też dziś spaghettiJa leżę padam dziś ale Gorąco byłam z córką na kontroli u chirurga wszystko jest ok pojedlismy spaghetti i idę się zdrzemnac
Też tak miałam jakoś koło 18 tyg. Wcześniej normalnie czułam ruchy, znaczy takie delikatne bardzo muskanie, potem na dwa dni nic, a teraz to już ciągle czuję i to dość mocno wyczuwalne są te ruchy bo nawet jak rękę przyłoże to czuć lekko. Ale teraz już zaczlema 21 tydzień.Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek
Mojego nie ma co zazdrościć, heh.Ale wam zazdroszczę tych połówkowych ze już miałyście. Ja już się doczekać soboty nie mogę chociaż to za dwa dni
A co ja mam powiedzieć Mi ginekolog kazał przyjść na połówkowe dopiero 23 maja!Ale wam zazdroszczę tych połówkowych ze już miałyście. Ja już się doczekać soboty nie mogę chociaż to za dwa dni
Ale Cię straszą, nie zazdroszczę. Na koniec na pewno okaże się, że nerwy nie były potrzebne! Trzymam za to kciuki!Hej dziewczyny, mialam dziś połówkowe i wyszlo mi ze dzidziuś jest o 10 dni za mały, ta ciąża mnie wykonczy psychicznie, caly czas jest pod górkę,czy to moze byc przez moja dietę cukrzycowa? Musze teraz czekac do 18stego co powie moja gin.
Mam nadzieję, że Blanka pozwoli się normalnie zbadać, teraz w poniedziałek nie było żadnych problemów w czasie usg, ale kto wie co będzie za 2 tygodnie..Mojego nie ma co zazdrościć, heh.
Takie Połówkowe że go nie było właściwie.
I jeszcze news o arytmii serca
A z wyprawki to mam kocyk po synku taki szydełkowy, misia szydełkowego i dwie pary spodni unisex
Skompletować cokolwiek jak się płci nie zna to jest kosmos.
Wszystko różowe albo niebieskie. Kwiatki albo samochodziki. A znów nie chce wszystkiego na szaro w gwiazdki więc się odwleka wszystko. Eh
Hej dziewczyny, mialam dziś połówkowe i wyszlo mi ze dzidziuś jest o 10 dni za mały, ta ciąża mnie wykonczy psychicznie, caly czas jest pod górkę,czy to moze byc przez moja dietę cukrzycowa? Musze teraz czekac do 18stego co powie moja gin.
A z tego pierwszego zdj to w jakim dziale znalazlas