reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wiecie co? Z jednej strony fajnie jest mieć ubezpieczenie, dzięki któremu można sobie za darmo (tzn, po przedpłacie i ile się chce...) chodzić prywatnie do ginekologa i na badania, a z drugiej ja się muszę trochę namęczyć, żeby się na to umawiać... No np. teraz piszę do nich, że mam skierowanie na badanie ogólne moczu, PTA i morfologię krwi. Podałam wszystkie dane i gościu stwierdził, że PTA jest poza pakietem i jest w pełni płatne. Odpisałam mu, że to dziwne, bo robię je drugi raz i ostatnio nie płaciłam. Zapytałam czy odczyn coombsa pośredni jest w pakiecie. Tak, odczyn coombsa jest w pakiecie. Moja odpowiedź: to świetnie, bo to właśnie PTA.... No i odpisał mi, że "rozumiem, proszę podać dane placówki". A mnie tu szlag trafia, bo jak płacę za te pakiety zdrowotne to nie mam ochoty im dopłacać nawet złotówki tylko dlatego, że pracownik nie zna nazw badań...

IMG_3288.JPG

5 10 15 przyjechało :D

Załączniki

• IMG_3288.JPG
    IMG_3288.JPG
    548,8 KB · Wyświetleń: 467
Ale cudne <3
Też takich potrzebuję, tylko bardziej różowych. No i najpierw musimy kupić nową komódkę :)

Dzisiaj rano patrzyłam się na ostatnie zdjęcie Blanki z usg, to które tutaj wstawiałam i przysięgam, że z profilu bardziej przypomina mojego narzeczonego niż mnie. Aaaa! Teraz to już w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak mała będzie wyglądała.

Ale cudne <3
Też takich potrzebuję, tylko bardziej różowych. No i najpierw musimy kupić nową komódkę :)

Dzisiaj rano patrzyłam się na ostatnie zdjęcie Blanki z usg, to które tutaj wstawiałam i przysięgam, że z profilu bardziej przypomina mojego narzeczonego niż mnie. Aaaa! Teraz to już w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak mała będzie wyglądała.

Ja tez już upycham po szafie :D my się wyprowadzamy do własnego mieszkania, wiec narazie wszystko chowane aby aby :D
Ja tez jestem czysty tata , do mamy zero podobieństwa, wiec to możliwe :D

reklama
Do góry