RooibosGirl
Fanka BB :)
No nie, aż tak się Lidl nie popisał Body mają tylko dla maluszkówBody ciazowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie, aż tak się Lidl nie popisał Body mają tylko dla maluszkówBody ciazowe?
No właśnie myślę sobie czy lidl nie miał jakieś ukrytej oferty [emoji4]No nie, aż tak się Lidl nie popisał Body mają tylko dla maluszków
Ja kupowałam jakieś 2 mc była taka kolekcja cotton coś tam ładnie zapakowane w takie Eco opakowania. Body z długim i spodnie na 86/92 chciałam wziąść mniejsze body takie właśnie ale 56/62 nie było zaczynają rozmiarowka 50/56 62/68 przeskok jesta myślicie, że rozmiarówka dla dzieci też jest zawyżona? bo kupiłam najmniejsze rozmiary 50/56, bo takich małych w ogóle nie mam, ale nie wiem czy nie będzie za małe nawet na początek
Kupiłam z F&F wcześniej u jednej pani na olx ma ubranka 5 paki 7 paki sprowadza z Angli ceny chyba trochę tańsze jak w pl coś takiego np to mam np do 62 rozmiar Zobacz załącznik 855372
Zobacz sobie Link do: Wszystkie ogłoszenia użytkownika EvaJa dzisiaj kupiłam bodziaki z długim rękawem z F&F w cenie 24 zł za 5 sztuk także wydaje mi się, że za taką cenę nie opłaca się nawet w ciuchlandach buszowac co prawda, nie są takie ładne jak Twoje, bo całe białe z delikatnymi kolorowymi napisami, ale na pewno się przydadzą A jak wyglądają cenowo te sprowadzane?
Zobacz sobie Link do: Wszystkie ogłoszenia użytkownika Eva
Wiem ze takie są widziałam je kiedyś a one przecenione te co kupiłaś?
N o właśnie jeszcze patrze na zagraniczne strony outlet mam szwagra i kuzynka męża w Szkocji jak mi coś pasuje to mi kupują albo zamawiam do nic do domu i mi robią później paczki[emoji5]O, dzięki tak przecenione chyba z 35 zł na 24
Spokojnie i brzusio urośnie ja kupiłam legginsy, ale tylko do dłuższych bluzek się nadają, bo troszkę prześwitują [emoji23]Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Ja też w dżinsach ciążowych do tej pory, ale już nie daję rady. Za gorąco mi [emoji23]Ja mam dwie pary jeansów z szeroką gumą, chodzę bardzo często. Tylko ja mam gumkę jeszcze dodatkową na samej górze z tyłu którą można docisnąć i dopasować.
Jedne leginsy ciążowe z panelem no i dwie pary leginsów zwykłych, takich z zeszłego roku bo uciągliwe i pasują. Plus dwie kiecki ciążowe typowo.