reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
a myślicie, że rozmiarówka dla dzieci też jest zawyżona? bo kupiłam najmniejsze rozmiary 50/56, bo takich małych w ogóle nie mam, ale nie wiem czy nie będzie za małe nawet na początek

a myślicie, że rozmiarówka dla dzieci też jest zawyżona? bo kupiłam najmniejsze rozmiary 50/56, bo takich małych w ogóle nie mam, ale nie wiem czy nie będzie za małe nawet na początek
Ja kupowałam jakieś 2 mc była taka kolekcja cotton coś tam ładnie zapakowane w takie Eco opakowania. Body z długim i spodnie na 86/92 chciałam wziąść mniejsze body takie właśnie ale 56/62 nie było zaczynają rozmiarowka 50/56 62/68 przeskok jest
to zależy od tego jakie duże dziecko będzie ostatnio się tutaj dowiadywalam ze lepiej wziąść 62 bo z 56 szybko wyrośnie mój syn miał 52 musiałam mu kupić 56 bo mialam same 50 jak dla wczesniaka [emoji5]i szybko z tego wyrosl

Kupiłam z F&F wcześniej u jednej pani na olx ma ubranka 5 paki 7 paki sprowadza z Angli ceny chyba trochę tańsze jak w pl coś takiego np to mam np do 62 rozmiar
1525944806470.jpg

Załączniki

• 1525944806470.jpg
    1525944806470.jpg
    436,3 KB · Wyświetleń: 380
Kupiłam z F&F wcześniej u jednej pani na olx ma ubranka 5 paki 7 paki sprowadza z Angli ceny chyba trochę tańsze jak w pl coś takiego np to mam np do 62 rozmiar Zobacz załącznik 855372

Ja dzisiaj kupiłam bodziaki z długim rękawem z F&F w cenie 24 zł za 5 sztuk także wydaje mi się, że za taką cenę nie opłaca się nawet w ciuchlandach buszowac :) co prawda, nie są takie ładne jak Twoje, bo całe białe z delikatnymi kolorowymi napisami, ale na pewno się przydadzą :) A jak wyglądają cenowo te sprowadzane?

Ja dzisiaj kupiłam bodziaki z długim rękawem z F&F w cenie 24 zł za 5 sztuk także wydaje mi się, że za taką cenę nie opłaca się nawet w ciuchlandach buszowac :) co prawda, nie są takie ładne jak Twoje, bo całe białe z delikatnymi kolorowymi napisami, ale na pewno się przydadzą :) A jak wyglądają cenowo te sprowadzane?
Zobacz sobie Link do: Wszystkie ogłoszenia użytkownika Eva
Wiem ze takie są widziałam je kiedyś a one przecenione te co kupiłaś?

reklama
Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Spokojnie i brzusio urośnie :) ja kupiłam legginsy, ale tylko do dłuższych bluzek się nadają, bo troszkę prześwitują [emoji23]
Ja mam dwie pary jeansów z szeroką gumą, chodzę bardzo często. Tylko ja mam gumkę jeszcze dodatkową na samej górze z tyłu którą można docisnąć i dopasować.
Jedne leginsy ciążowe z panelem no i dwie pary leginsów zwykłych, takich z zeszłego roku bo uciągliwe i pasują. Plus dwie kiecki ciążowe typowo.
Ja też w dżinsach ciążowych do tej pory, ale już nie daję rady. Za gorąco mi [emoji23]

Do góry