reklama
Mama7
Fanka BB :)
Goj a jak to sprawdzili?U mnie w genetycznych wyszło że nie ma zagrożenia przedwczesnym porodem więc sobie nie zaprzatam głowy pierdołami.
Mama7
Brzuszek śliczny jeszcze chwila i spodnie będą pasować ;P chociaż nie wiem czy będzie Ci się bardzo chciało biegać latem w dżinsach O_O ja chyba podejde do Lidla po szare legginsy, mam nadzieję że jeszcze będą mieli. Znowu będę stać i rozmyślać jaki by tu rozmiar wziąć... W ogóle żałuję, że kupiłam aż 2 pary dżinsów ciążowych, bo w ogóle ich nie noszę, a to dopiero maj! Cały czas biegam w legginsach, spódnicach i sukienkach.
To tak jak ja.. dżinsy kupiłam 1 i zakładam je ewentualnie na chłodniejsze wieczory.
Mama7
Może akurat mocno zmieniał pozycję i zobaczyłaś .. na tym etapie dopiero zaczynają się ruchy, nie martw sieJa już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek
Ostatnia edycja:
Mama7
Dopadłam się do Lidla.. niby zarzekałam się że za wcześnie a sporo kasy zostawiłam.
Kupiłam dla siebie koszulki i leginsy i dla coreczki body i spodenki. Od razu powiem że ciaxowe duże mają rozmiary s koszulka jest duuuża.. leginsy wzięłam m i luźne.
Teraz bszuuje moja mama i ma body na krótki rękaw dokupić..( ja wzielam dlugi).
Kliska trzymam za Ciebie kciuki i za córeczkę. Maz rzeczywiście mega ogarnięty.
Obyś jak najszybciej wyszła.
Kupiłam dla siebie koszulki i leginsy i dla coreczki body i spodenki. Od razu powiem że ciaxowe duże mają rozmiary s koszulka jest duuuża.. leginsy wzięłam m i luźne.
RooibosGirl
Wyprawki zaczynają się jakoś od 1127 strony
atjodla
Dopadłam się do Lidla.. niby zarzekałam się że za wcześnie a sporo kasy zostawiłam.
Body ciazowe?
U
użytkownik 180176
Gość
Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek
Nie ma co się porownywac. Na pewno jest wszystko porzadku. Połowa ciazy to dopiero początek wygibasow i nie zawsze musisz czuć. Dzidzia ma tak dużo miejsca ,ze może gdzieś kopać , gdzie nie czujesz . Bądź spokojna wszystko z czasem
reklama
RooibosGirl
U mnie też znów całkowita cisza. Ale byłam na usg w poniedziałek, widziałam, że wszystko gra, więc póki co nie marudzę. Wmawiam sobie, że po prostu jestem taką super kołyską, że dziecko cały czas śpi Zamiast siedzieć nieruchomo co chwilę gdzieś chodzę, więc Blanka ma non stop buju buju, hehe Rano wstaję o 6 razem z narzeczonym i o 22 zasypiam w kilka sekund po tym jak tylko głowa dotknie poduszki, może ja się po prostu "mijam" z moją córcią? Jest jeszcze opcja, że na tyle mi się przytyło przed i w trakcie ciąży, że mała czuje się tam po prostu jak mysz w hangarze lotniczym...Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek
Też mam takie wrażenie, że rozmiarówka coś im nie wyszła... S są duże, M o wiele większe od S, brakuje czegoś pomiędzy. Ale kupiłam jakiś czas temu legginsy w c&a i tam musiałam wziąć XS, bo S były już ogromne. To chyba jakaś polityka pt. zlitujmy się nad ciężarnymi, niech myślą, że wcale nie są aż takie duże jak im się wydaje...Dopadłam się do Lidla.. niby zarzekałam się że za wcześnie a sporo kasy zostawiłam.