reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Musze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
Mój obywatel przed wczoraj tak miał. Cały dzień ledwo dwa puknięcia a on potrafi kopnąć już.
Ale okazało się, że odpoczywał sobie poprostu.
Na drugi dzień po śniadaniu mnie obkopał fest.

reklama
Ja mam dwie pary jeansów z szeroką gumą, chodzę bardzo często. Tylko ja mam gumkę jeszcze dodatkową na samej górze z tyłu którą można docisnąć i dopasować.
Jedne leginsy ciążowe z panelem no i dwie pary leginsów zwykłych, takich z zeszłego roku bo uciągliwe i pasują. Plus dwie kiecki ciążowe typowo.

Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza :( nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek :(

Musze sobie nowe legginsy kupic. Madra ja jedne zalatwil mi pies, zahaczyl pazurami i mi zrobil dziury a wczoraj siedzialam pod altana i na ławeczce wystawala chyba jakas drzazga i na tylku dziura hahaha :D

Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza :( nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek :(
Ale niedługo się zacznie. Bo jak często masz takie właśnie bulgotanie i plumkanie to pewnie kwestia tygodnia lub dwóch aż się rozkręci.
Ja tak miałam teraz przed 16 tc. Tydzień bulgotania a potem już kopniaki.

Ale niedługo się zacznie. Bo jak często masz takie właśnie bulgotanie i plumkanie to pewnie kwestia tygodnia lub dwóch aż się rozkręci.
Ja tak miałam teraz przed 16 tc. Tydzień bulgotania a potem już kopniaki.

Właśnie ostatnio w ogole cisza, nic :( jeszcze nie panikuje bo to dopiero 19+6 i pierwsza ciąża, ale jakieś głupie wątpliwości dopadają :/

Na legginsy tez patrzylam, ale czarne prześwitywały, a takich nie lubie co gacie w nich widac :p
Tak to jeans, ale duzo elastanu maja wiec wygodne.
Ja dzis polowkowe o 18:30, juz mi cisnienie skacze :D w koncu ladnie poogladam mojego malego mezczyzne <3

reklama
Musze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
u mnie też dzisiaj nic się nie ruszał ani w nocy ani rano i dopiero jak coś zjadłam, to ze dwa razy się ruszył i cisza. A czasami tak szaleje, że cały brzuch faluje. Może się rusza a ja po prostu nie czuję delikatnych ruchów, bo mam łożysko na przedniej ścianie. Ja dziś w lidlu kupiłam leginsy i bluzkę dla mnie, a dla małego spodenki i body na krótki rękaw

Do góry