reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Musze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
Mój obywatel przed wczoraj tak miał. Cały dzień ledwo dwa puknięcia a on potrafi kopnąć już.
Ale okazało się, że odpoczywał sobie poprostu.
Na drugi dzień po śniadaniu mnie obkopał fest.

reklama
Ja mam dwie pary jeansów z szeroką gumą, chodzę bardzo często. Tylko ja mam gumkę jeszcze dodatkową na samej górze z tyłu którą można docisnąć i dopasować.
Jedne leginsy ciążowe z panelem no i dwie pary leginsów zwykłych, takich z zeszłego roku bo uciągliwe i pasują. Plus dwie kiecki ciążowe typowo.

Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza :( nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek :(

Musze sobie nowe legginsy kupic. Madra ja jedne zalatwil mi pies, zahaczyl pazurami i mi zrobil dziury a wczoraj siedzialam pod altana i na ławeczce wystawala chyba jakas drzazga i na tylku dziura hahaha :D

Ja już tydzień temu myślałam, ze czuje mojego synka, były takie motylki i te plum, trwało to kilka dni i od kilku dni cisza :( nie uroiłam sobie, bo mój narzeczony widział jak w jednym miejscu się wybrzuszylo, a połówkowe dopiero we wtorek :(
Ale niedługo się zacznie. Bo jak często masz takie właśnie bulgotanie i plumkanie to pewnie kwestia tygodnia lub dwóch aż się rozkręci.
Ja tak miałam teraz przed 16 tc. Tydzień bulgotania a potem już kopniaki.

Ale niedługo się zacznie. Bo jak często masz takie właśnie bulgotanie i plumkanie to pewnie kwestia tygodnia lub dwóch aż się rozkręci.
Ja tak miałam teraz przed 16 tc. Tydzień bulgotania a potem już kopniaki.

Właśnie ostatnio w ogole cisza, nic :( jeszcze nie panikuje bo to dopiero 19+6 i pierwsza ciąża, ale jakieś głupie wątpliwości dopadają :/

Na legginsy tez patrzylam, ale czarne prześwitywały, a takich nie lubie co gacie w nich widac :p
Tak to jeans, ale duzo elastanu maja wiec wygodne.
Ja dzis polowkowe o 18:30, juz mi cisnienie skacze :D w koncu ladnie poogladam mojego malego mezczyzne <3

reklama
Musze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
u mnie też dzisiaj nic się nie ruszał ani w nocy ani rano i dopiero jak coś zjadłam, to ze dwa razy się ruszył i cisza. A czasami tak szaleje, że cały brzuch faluje. Może się rusza a ja po prostu nie czuję delikatnych ruchów, bo mam łożysko na przedniej ścianie. Ja dziś w lidlu kupiłam leginsy i bluzkę dla mnie, a dla małego spodenki i body na krótki rękaw

Do góry