Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ciągle córcia daje o sobie znać z siłą małego motylka i nie ma szans na żadne stuku-puku nawet jeszcze nie skończyłam 20 tygodnia, więc nie ma co się martwić. Mimo to zazdroszczę!Zjadłam sniadanko i leze. Uwielbiam chwilę sam na sam z moją córcia
To takie niesamowite ,ze mówię do niej , a ona Na to reaguje, bawimy się się stuku-puku. Polecam
Dziewczyny jutro zaczynam 24 tydzień. Czas leci. Nie mogę się doczekać ,aż ją zobaczę <3
Spokojnie. U mnie to działa od półtora tygodnia A jutro zaczynam 24 tcU mnie ciągle córcia daje o sobie znać z siłą małego motylka i nie ma szans na żadne stuku-puku nawet jeszcze nie skończyłam 20 tygodnia, więc nie ma co się martwić. Mimo to zazdroszczę!
Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Brzuszek śliczny jeszcze chwila i spodnie będą pasować ;P chociaż nie wiem czy będzie Ci się bardzo chciało biegać latem w dżinsach O_O ja chyba podejde do Lidla po szare legginsy, mam nadzieję że jeszcze będą mieli. Znowu będę stać i rozmyślać jaki by tu rozmiar wziąć... W ogóle żałuję, że kupiłam aż 2 pary dżinsów ciążowych, bo w ogóle ich nie noszę, a to dopiero maj! Cały czas biegam w legginsach, spódnicach i sukienkach.Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Będzie dobrze, nie stresuj się… pewnie malutka postanowiła porządnie się wyspaćMusze zjeść czekolade bo mala od nocy nie fika nic na nic...
Będzie dobrze, nie stresuj się… pewnie malutka postanowiła porządnie się wyspać
TERAZ co dziś były one są jeans?Kupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/