reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czy ktoras z was wykupywala dodatkowe ubezpieczenie na wyjazdy zagraniczne. Mam karte EHIC ktora pokrywa wszystkie koszty gdyby cos sie zaczelo dziac z dzieckiem w czasie urlopu. Ale maz sobie ubzdural ze chce dodatkowe ubezpieczenie ktore np by pokrywalo koszty jego pobytu np gdybysmy musieli zostac dluzej, EHIC wtedy nie pokrywa kosztow jego hotelu. Czuje sie ok i nie planuje rodzic jeszcze dlugo ale ten sie uparl i meczy mnie z tym strasznie, a ja nie mam ochoty wywac kasy na cos zbednego

reklama
U mnie łożysko jest już na tylnej ścianie wysoko, synek ułożony glowkowo, wody plodowe ok...... Ja mam już trochę nowych rzeczy w sumie zostalo dokupić detale wózek, materac, butelki, leżaczek i koniec resztę mam

Ja pewnie też cesarke ale to przez cienką bliznę po pierwszym cc. Na razie jest względnie dobrze ale brzuch jest coraz większy i jest obawa ze znacznie się to rozchodzić.

ja też będę miała cc ze względu na wcześniejszą, a jaką macie grubość blizny po cc? ja z wczoraj 7 mm i nie wiem czy to dużo czy mało?

reklama
Do góry