reklama
@Angelika89, dlaczego chcesz mieć cesarke? Ja nie chcę i serio zrobiłbym wszystko, aby jej nie mieć.
Czy któraś z Was miała cukrzycę ciążową w poprzedniej ciąży? Myślicie, że w tej też może być? Zastanawiam się co kolejne mnie trafi w tej ciąży.
Czy któraś z Was miała cukrzycę ciążową w poprzedniej ciąży? Myślicie, że w tej też może być? Zastanawiam się co kolejne mnie trafi w tej ciąży.
Ja przed ciążą miałam 8mm i lekarz mówìł że mało teraz mam 5 mm więc coraz mniej zapasu. Trochę przeraża mnie ta cienka blizna ale cóż staram się nie myśleć negatywnie . Ja miałam cukrzycę ciążowa w 1 ciąży i teraz lekarz każe mi kontrolować cukier i ogólnie pilnować diety mówi że duże jest prawdopodobieństwo że się powtórzy ehh
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
U mnie w genetycznych wyszło że nie ma zagrożenia przedwczesnym porodem więc sobie nie zaprzatam głowy pierdołami.
Ja nie mam takiego wpisu , zreszta ciąża z ciągłymi powikłaniami także pierdolami się przejmować muszę[emoji16]. Zazdroszczę
Widać każde lab. wpisuje inne informacje.Ja nie mam takiego wpisu , zreszta ciąża z ciągłymi powikłaniami także pierdolami się przejmować muszę[emoji16]. Zazdroszczę
No to trudno, ciekawe czy mi dojdzie jeszcze maloplytkowosc, bo w poprzedniej pod koniec miałam mało płytek krwi.
Dziewczyny, w ciąży nie wolno się denerwować, a ja przy swojej wadzie serca to już szczególnie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek słowa otuchy, bo właśnie się dowiedziałam, że mąż przyjechał do szpitala z córką (1.5 roku) z podejrzeniem, że ma zapalenie płuc. Ja nie mogę stąd wyjść zalamka po całości...
Dziewczyny, w ciąży nie wolno się denerwować, a ja przy swojej wadzie serca to już szczególnie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek słowa otuchy, bo właśnie się dowiedziałam, że mąż przyjechał do szpitala z córką (1.5 roku) z podejrzeniem, że ma zapalenie płuc. Ja nie mogę stąd wyjść zalamka po całości...
Ostatnia edycja:
Angelika89
Fanka BB :)
poprzedni poród wywoływany zakończył się po 12 h (10 cm rozwarcia) cc z powodu niewspółmierności główkowo miednicowej i nie chcę drugi raz przez to przechodzić, tym bardziej, że teraz dodatkowo dochodzi ryzyko pęknięcia blizny (przed ciążą lekarze mówili, że w jednym miejscu jest rozejście, ale mam tyłozgięcie macicy, więc jak się prostowała podczas ciąży to może "zniknęło" to, bo lekarz nic nie mówił ostatnio)@Angelika89, dlaczego chcesz mieć cesarke? Ja nie chcę i serio zrobiłbym wszystko, aby jej nie mieć.
Myślałam, że to Twoja pierwsza ciąża. W takim razie rozumiem. Współczuję, że masz takie wspomnienia z pierwszego porodu. To powinno być piękne wydarzenie, a nie zawsze tak jest.poprzedni poród wywoływany zakończył się po 12 h (10 cm rozwarcia) cc z powodu niewspółmierności główkowo miednicowej i nie chcę drugi raz przez to przechodzić, tym bardziej, że teraz dodatkowo dochodzi ryzyko pęknięcia blizny (przed ciążą lekarze mówili, że w jednym miejscu jest rozejście, ale mam tyłozgięcie macicy, więc jak się prostowała podczas ciąży to może "zniknęło" to, bo lekarz nic nie mówił ostatnio)
reklama
A skąd to podejrzenie?No to trudno, ciekawe czy mi dojdzie jeszcze maloplytkowosc, bo w poprzedniej pod koniec miałam mało płytek krwi.