reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurczę. Od wczoraj mam jakieś problemy z brzuchem. Niby nie zjadłam nic innego niż zawsze a jakieś skurcze jelit, głośne bulgotanie i biegunka na zmianę z zaparciami... i normalnie bym to zignorowa£a ale tak to się martwię... wzięłam nospę... Miki fika więc chyba okej.

reklama
Cześć wszystkim jak po majoweczce ?zerkam jednym okiem na wpisy niestety dzieciaki nie ustrzerze przed wypadkami wiem to po wczorajszym dniu[emoji5]na szczęście Michałowi nic się powazniejszego nie stało ale wygląda jak na wojnie ciesze się tylko ze dużo spędza czasu na polu pod czyjąś opieka a ja mam trochę luzu[emoji14]właściwie to pisze do was w innej sprawie czy któraś z was zmaga się z dużą ilością uplawow teraz w połowie ciąży? U mnie to masakra bieliznę musze moczyć w proszku do prania przed praniem w automacie wkładki nie nadążają czy to w ogóle normalne jest?

Cześć wszystkim jak po majoweczce ?zerkam jednym okiem na wpisy niestety dzieciaki nie ustrzerze przed wypadkami wiem to po wczorajszym dniu[emoji5]na szczęście Michałowi nic się powazniejszego nie stało ale wygląda jak na wojnie ciesze się tylko ze dużo spędza czasu na polu pod czyjąś opieka a ja mam trochę luzu[emoji14]właściwie to pisze do was w innej sprawie czy któraś z was zmaga się z dużą ilością uplawow teraz w połowie ciąży? U mnie to masakra bieliznę musze moczyć w proszku do prania przed praniem w automacie wkładki nie nadążają czy to w ogóle normalne jest?
Ja od jakiś 3 tygodni mam zdecydowanie większą ilość wydzieliny niż zawsze . Gin wykrył infekcje która nie dawała żadnych objawów i przed 12 dni miałam globulki ale nie zmniejszyło to ilości śluzu.

Hej dziewczyny! Rano stresowalam się tym szpitalem, a teraz jestem zła. Lekarz kardiolog jak mi dawał skierowanie to mówił: iść na oddział i tam mają mną się zająć. A teraz siedzę na Izbie przyjęć i czekam na chyba lekarza. I tak dobrze, że przyszłam szybciej, bo bym czekała w kolejce do rejestracji. Co z tego, że jestem w ciąży!
Może się tak zdenerwuje, że dostanę tej arytmii serca i w końcu ktoś porządnie się mną zajmie.
Masakra z tymi szpitalami :(

@Kliska współczuje, ale dziwna polityke ma szpital. U nas kobieta w ciazy ma pierwszeństwo zawsze. I lekarz zawsze powtarza bedzie kolejka Pani idzie na sam początek i sie nie przejmuje i w rejestracji wiedza ze brzuchatki maja byc pierwsze.

Mnie dzisiaj o 6 mezul z lozka sciagnal. Na stryszku cos chrupalo przy wlazie. Mowie mu nic innego jak mysz mamy :p mowie mu otworz delikatnie i zobaczymy najwyzej kota wpuszcze. Maz ze nie bo.spadnie. Kazalam drzwi pozamykac i jazda. Otwieramy a tam co...maly wrobelek wpadl i sie tlukl :p

A dawno miałaś kontrole u lekarza ? Bo jatak mam ale mój na początku spanikowal, że to płyn odpływa i miałam badania ( sprawdzają na papierku odczyn tych upławow). Choć wyszło wszystko Ok i ponoć to normalne- ale zawsze dobrze sprawdzić.

Ostatnia 23 kolejna jutro pytał czy mam upławy ja mówię że tak ale nie dopytywal ponoć te upławy to normalne czyt dziś na baby apps

reklama
A ja się zdołowałam bo okazuje się że od kwietnia nie mam ubezpieczenia. Jutro jadę je załatwiać ale kak na złość czekam na dowód osobisty bo ten też ważność stracił... koszmar.

Do góry