Kurczę. Od wczoraj mam jakieś problemy z brzuchem. Niby nie zjadłam nic innego niż zawsze a jakieś skurcze jelit, głośne bulgotanie i biegunka na zmianę z zaparciami... i normalnie bym to zignorowa£a ale tak to się martwię... wzięłam nospę... Miki fika więc chyba okej.
reklama
atjodla
Fanka BB :)
Cześć wszystkim jak po majoweczce ?zerkam jednym okiem na wpisy niestety dzieciaki nie ustrzerze przed wypadkami wiem to po wczorajszym dniu[emoji5]na szczęście Michałowi nic się powazniejszego nie stało ale wygląda jak na wojnie ciesze się tylko ze dużo spędza czasu na polu pod czyjąś opieka a ja mam trochę luzu[emoji14]właściwie to pisze do was w innej sprawie czy któraś z was zmaga się z dużą ilością uplawow teraz w połowie ciąży? U mnie to masakra bieliznę musze moczyć w proszku do prania przed praniem w automacie wkładki nie nadążają czy to w ogóle normalne jest?
Adell1994
Ja od jakiś 3 tygodni mam zdecydowanie większą ilość wydzieliny niż zawsze . Gin wykrył infekcje która nie dawała żadnych objawów i przed 12 dni miałam globulki ale nie zmniejszyło to ilości śluzu.Cześć wszystkim jak po majoweczce ?zerkam jednym okiem na wpisy niestety dzieciaki nie ustrzerze przed wypadkami wiem to po wczorajszym dniu[emoji5]na szczęście Michałowi nic się powazniejszego nie stało ale wygląda jak na wojnie ciesze się tylko ze dużo spędza czasu na polu pod czyjąś opieka a ja mam trochę luzu[emoji14]właściwie to pisze do was w innej sprawie czy któraś z was zmaga się z dużą ilością uplawow teraz w połowie ciąży? U mnie to masakra bieliznę musze moczyć w proszku do prania przed praniem w automacie wkładki nie nadążają czy to w ogóle normalne jest?
Hej dziewczyny! Rano stresowalam się tym szpitalem, a teraz jestem zła. Lekarz kardiolog jak mi dawał skierowanie to mówił: iść na oddział i tam mają mną się zająć. A teraz siedzę na Izbie przyjęć i czekam na chyba lekarza. I tak dobrze, że przyszłam szybciej, bo bym czekała w kolejce do rejestracji. Co z tego, że jestem w ciąży!
Może się tak zdenerwuje, że dostanę tej arytmii serca i w końcu ktoś porządnie się mną zajmie.
Masakra z tymi szpitalami
Może się tak zdenerwuje, że dostanę tej arytmii serca i w końcu ktoś porządnie się mną zajmie.
Masakra z tymi szpitalami
G
gosc 15
Gość
Mnie dzisiaj o 6 mezul z lozka sciagnal. Na stryszku cos chrupalo przy wlazie. Mowie mu nic innego jak mysz mamy mowie mu otworz delikatnie i zobaczymy najwyzej kota wpuszcze. Maz ze nie bo.spadnie. Kazalam drzwi pozamykac i jazda. Otwieramy a tam co...maly wrobelek wpadl i sie tlukl
KINDERBUENOO88
Cześć wszystkim jak po majoweczce ?zerkam jednym okiem na wpisy niestety dzieciaki nie ustrzerze przed wypadkami wiem to po wczorajszym dniu[emoji5]na szczęście Michałowi nic się powazniejszego nie stało ale wygląda jak na wojnie ciesze się tylko ze dużo spędza czasu na polu pod czyjąś opieka a ja mam trochę luzu[emoji14]właściwie to pisze do was w innej sprawie czy któraś z was zmaga się z dużą ilością uplawow teraz w połowie ciąży? U mnie to masakra bieliznę musze moczyć w proszku do prania przed praniem w automacie wkładki nie nadążają czy to w ogóle normalne jest?
A dawno miałaś kontrole u lekarza ? Bo jatak mam ale mój na początku spanikowal, że to płyn odpływa i miałam badania ( sprawdzają na papierku odczyn tych upławow). Choć wyszło wszystko Ok i ponoć to normalne- ale zawsze dobrze sprawdzić.
reklama