reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja z rana ale mi przeszło trochę , zobaczymy jak się chłop zwlecze może się będzie do czego przyczepić [emoji23][emoji23][emoji23]
A to czasem jest taki dzień :) ja z natury jestem spokojną osobą, a teraz też zdarza się że aż się we mnie gotuje i byle co sprawia że się denerwuje :p
Ostatnio myślałam że wybuchnę jak moja mama jadła grzankę, to chrupanie prawie doprowadziło mnie do szaleństwa

reklama
Też wzięłam tę krótką w paski, ale M i wygląda na mnie jak płachta [emoji23] pójdę zwrócić i zobacze, czy S jakaś została.

Ja już po połówkowych. Wszystko ok. Mała waży 0.5kg. Jest ułożona poprzecznie, lekarz mówił, że w tym okresie to rzadkość. Dlatego jej nie możemy normalnego zdjęcia zrobić [emoji23]Zobacz załącznik 852034
Najważniejsze że wszystko w porządku :) obroci się pewnie jeszcze milion razy :)
Zdjęcie ekstra :)

A to czasem jest taki dzień :) ja z natury jestem spokojną osobą, a teraz też zdarza się że aż się we mnie gotuje i byle co sprawia że się denerwuje :p
Ostatnio myślałam że wybuchnę jak moja mama jadła grzankę, to chrupanie prawie doprowadziło mnie do szaleństwa

Ja mam takie coś ( ma nazwę ale nie pamietam ) ze odgłosy typu mlaskanie siorbanie potrafią mnie tak wku.... ze masakra. I to od zawsze. Brat jadł jak świnia i nieraz nie zjadłam obiadu bo nie wytrzymałam

Też wzięłam tę krótką w paski, ale M i wygląda na mnie jak płachta [emoji23] pójdę zwrócić i zobacze, czy S jakaś została.

Ja już po połówkowych. Wszystko ok. Mała waży 0.5kg. Jest ułożona poprzecznie, lekarz mówił, że w tym okresie to rzadkość. Dlatego jej nie możemy normalnego zdjęcia zrobić [emoji23]Zobacz załącznik 852034
Ja ta krótką wzięłam XS. Właśnie po wyjęciu z pudełka uznałam że nawet S jest wielka. O długiej w paski już mogę sobie pomarzyć, nie widziałam takiej ani jednej w jakimkolwiek rozmiarze.

Ja kupiłam czerwoną sukienkę maxi w Lidlu, jest super wygodna, mam nadzieję że przechodzę w niej całe lato :) kupiłam jeszcze dwa dwupaki bodziakow na promocji po 13 zł za opakowanie także zakupy udane :)
Ja mam termin na 21.09, a nasza dziewczynka jest tak wymiarowa, że maksymalne odchylenie od tego terminu jak dotąd wynosilo 3 dni :) zobaczymy, jak będzie w praktyce ...

Seremida tam jest rozmiar s 36/38 I super dla mnie. Mierzyłam w sklepie na bluzke, a jeszcze z synkiem byłam
XS to nie na moje cycki teraz rozmiar 70e

Znam te klimaty , miało się starsze rodzeństwo :) a jak podobał Ci się Wehikuł czasu na koncercie ?

Przed koncertem obstawialiśmy co mogliby śpiewać i choć padło na dżem to odrzuciliśmy bo za dużo słów. A jednak się odważyli:)
Uroczo zagrali, choć wiadomo brzmiało to muzycznie dobrze ale wokalnie jak parodia :p

reklama
Wróciłam do domu i przymierzyłam te XS-kę w paski. Mi pasuje, mam teraz jakieś 92 cm w biuście. Ale chyba wszyję sobie jakąś wstążkę żeby móc ją związać od biustem bo bez takiego ściśnięcia układa się jak namiot :D
Jak szukacie rozkloszowanych dłuższych bluzek na ramiączkach to zajrzyjcie do moodo :)

Do góry