reklama
Maluchy reagują na upał i duchotę lenistwem też...Czy wasze dzieci też mają bardziej leniwe dni? mój od przedwczoraj bardzo mało się rusza, wiem że ma tam jeszcze sporo miejsca i nie chce panikować ale wiadomo troszeczkę się martwię.
Ja zobaczę czy jest ta długa w paski i krótka w paski.Kazalam mu polowac na te w kwiatki
Ja mam zawsze reise fieber. Od pakowania po pierwszą dobę poza domem.Nie znosze pakowania sie. Jutro wypad na mazury i moja zmora jest co spakowac by nie jechac z 5 torbami ;D
Czytałam gdzieś że i do 10dni można nie czuć na etapie pierwszych ruchów.Mają, miałam tak w zeszły tyg., już go tak ładnie czułam i nagle 2-3 dni nic, jak ponarzekalam wszystkim dookoła-kolezance, rodzicom, mojemu D. To wieczorem nie miałam ani chwili spokoju, nawet czkawka była nie stresuj się
Mój ojciec swego czasu był wtedy to się nazywało konferansjerem dziś DJem i tej muzyki każdego gatunku u Nas w domu było dużo. I ja przywykłam. Jako pięciolatka wiedziałam wszystko o Elvisie. Potem przerzuciłam się na Nasze. Jak dzieciaki słuchały Fasolek ja zagłębiałam się w Queen. Był też etap Nirvany. Beatlesów. Paderewskiego. NKOTB i BB. ;-)To tak jak ja. Po ojcu mam miłość do muzyki wszelakiej wiec wszystko od staroci po przeboje , włącznie z ludowymi. Ale w większości polska muzyka
Ale u mnie generalnie wszystko zależy od humoru i miejsca
Np. mazury i morze bez szant lub góry bez góralskiej muzyki nie wchodzą w grę.
RooibosGirl
Fanka BB :)
Też właśnie do tych dwóch się przymierzam Dobra, lecę z psem na spacer, a potem do Lidla i... do hurtowni ze wszystkim co jest potrzebne dla dzieciaków, bo akurat jest koło Lidla i wątpię, żebym dała radę się powstrzymać. Może pooglądam sobie wózki i wytypuję jakiś konkretny model, który potem będę już tylko musiała porządnie zareklamować narzeczonemuJa zobaczę czy jest ta długa w paski i krótka w paski.
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mój ojciec swego czasu był wtedy to się nazywało konferansjerem dziś DJem i tej muzyki każdego gatunku u Nas w domu było dużo. I ja przywykłam. Jako pięciolatka wiedziałam wszystko o Elvisie. Potem przerzuciłam się na Nasze. Jak dzieciaki słuchały Fasolek ja zagłębiałam się w Queen. Był też etap Nirvany. Beatlesów. Paderewskiego. NKOTB i BB. ;-)
Ale u mnie generalnie wszystko zależy od humoru i miejsca
Np. mazury i morze bez szant lub góry bez góralskiej muzyki nie wchodzą w grę.
U mnie podobnie tyle ze muzyka handlował. I tak jak u Ciebie zależy od miejsca i humoru. A teraz to już młoda mi podrzuca jakieś nowe kawałki , dobrze bo w miarę na czasie jestem dzięki Niej. Ogólnie wiedzę tez mam nie mała, pamietam ze ojciec chciał wystąpić w „Jaka to melodia” i jakoś przy nim się uczyłam. I mam nadzieje ze choć jedno z moich dzieci tez tak pokocha muzykę
A w ogóle mój mąż miał dziś sen że będziemy na 100% mieli syna. Nie zadkoczyło mnie to bo od jakiegoś czasu CZUJĘ że to chłopak. Mimo że ciągle jeszcze mam nadzieję na córkę w uszach już słyszę sobotnie gratulacje ginekologa że to syn...
Z poprzednimi dziećmi wcześniej czułam płeć... teraz dopiero jestem przekonana że to kolejny chłop.
Z poprzednimi dziećmi wcześniej czułam płeć... teraz dopiero jestem przekonana że to kolejny chłop.
No ja z tymi nowinkami to tyle co w radio podczas jazdy... jakoś zatrzymałam się na etapie anglojęzycznego MTV i niemickojęzycznej VIVYU mnie podobnie tyle ze muzyka handlował. I tak jak u Ciebie zależy od miejsca i humoru. A teraz to już młoda mi podrzuca jakieś nowe kawałki , dobrze bo w miarę na czasie jestem dzięki Niej. Ogólnie wiedzę tez mam nie mała, pamietam ze ojciec chciał wystąpić w „Jaka to melodia” i jakoś przy nim się uczyłam. I mam nadzieje ze choć jedno z moich dzieci tez tak pokocha muzykę
Jakbym miała potwierdzenie płci to może bym poszalała choć jestem bardziej na etapie akc. campingowych niż niemowlęcychTeż właśnie do tych dwóch się przymierzam Dobra, lecę z psem na spacer, a potem do Lidla i... do hurtowni ze wszystkim co jest potrzebne dla dzieciaków, bo akurat jest koło Lidla i wątpię, żebym dała radę się powstrzymać. Może pooglądam sobie wózki i wytypuję jakiś konkretny model, który potem będę już tylko musiała porządnie zareklamować narzeczonemu
reklama
G
gosc 15
Gość
chodze zla jak osa dzis. Nie wiem czy to przez pogode czy jak ale cos czuje ze dzis sie z kims ostro pokloce. Baaa nawet chce., zeby mi ulzylo. Gotuje sie we mnie normalnie.