reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A w którym tygodniu jesteś bo moja mała tylko 320 gr w 20t 3d wazyla
Mój 400 na ten czas
Mama7
Hehe je też porównuje synka sprzed 7 lat z córeczka teraz i mniejsza... A to dziewczynka.. między mną a mimo bratem też różnica wzrostu.
Każdy z nas też inny. Ja 173cm mąż 187.synek urodził się 4.2kg 61cm. A dzieci mam mniejsxych/ większych mają inne wymiary.
Zawsze zarzekam się że nie będę porównywać.. A wracam z usg i wyciągam dokumenty synka...
Adell jeśli potrzebujesz rzetelnych informacji o karmieniu piersią to mogę rzetelnie polecić hafija na fb i Magda Karpienia. Te dziewczyny wiedzą o tym Wszystko, albo prawie i udzielają się, pomagają mamom.
Magda chyba ostatnio książkę wydała. Poznałam osobiście i wiem że mnóstwo ciepła i empatii. Hafija to niezła pozytywna wariatka. Ale naprawdę wie o czym pisze.
Mi mąż podarował film o kp w pierwszej ciąży. I o ile wydawało się to naturalne i płyta niepotrzebna, o tyle otworzyła mi oczy i juz na zawsze zmienila mnie. Warto miec wiedze juz teraz aby swiadomie podejmoeac decyzje. A jak zycie sie uloxy to xobaczymy.
Sąsiadka pierwszego synka karmiła długo, drugiego też zamierzała. Ale życie zmieniło jej plany. Synek chory i w szpitalu przez pomyłkę podali mm A potem zabronił zmieniać bo bali się pogorszenia. Potem już nie chciał i tak zostało.
Od razu mówię że nikogo nie namawiam, po prostu wierzę że warto mieć wiedze.
Każdy z nas też inny. Ja 173cm mąż 187.synek urodził się 4.2kg 61cm. A dzieci mam mniejsxych/ większych mają inne wymiary.
Zawsze zarzekam się że nie będę porównywać.. A wracam z usg i wyciągam dokumenty synka...
Adell jeśli potrzebujesz rzetelnych informacji o karmieniu piersią to mogę rzetelnie polecić hafija na fb i Magda Karpienia. Te dziewczyny wiedzą o tym Wszystko, albo prawie i udzielają się, pomagają mamom.
Magda chyba ostatnio książkę wydała. Poznałam osobiście i wiem że mnóstwo ciepła i empatii. Hafija to niezła pozytywna wariatka. Ale naprawdę wie o czym pisze.
Mi mąż podarował film o kp w pierwszej ciąży. I o ile wydawało się to naturalne i płyta niepotrzebna, o tyle otworzyła mi oczy i juz na zawsze zmienila mnie. Warto miec wiedze juz teraz aby swiadomie podejmoeac decyzje. A jak zycie sie uloxy to xobaczymy.
Sąsiadka pierwszego synka karmiła długo, drugiego też zamierzała. Ale życie zmieniło jej plany. Synek chory i w szpitalu przez pomyłkę podali mm A potem zabronił zmieniać bo bali się pogorszenia. Potem już nie chciał i tak zostało.
Gratulacje.Ja wlasnie wyszlam z polowkowych. Dzidzia zdrowa. Ok 330 g. wazy. wszystko w normie
Najlepszy tekst lekarza do mojego meza.
Ma widzi Pan tego hamburgera...to sa wargi sromowe bedzie dziewczyna
Adell1994
Dziękuję , na pewno się zapoznamHehe je też porównuje synka sprzed 7 lat z córeczka teraz i mniejsza... A to dziewczynka.. między mną a mimo bratem też różnica wzrostu.
Nie przepadam za zupami a szczawiowa i ogórkowa to moje koszmary. :-)))U mnie naleśniki z sercem i szczawiowa
reklama
AniaMamax3❤❤❤
A tak naprawdę wszystko wyjdzie w praktyce i te teorie nt karmienia często szlag trafiaTo ja mam morfologię i mocz co drugą wizytę czyli co 6 tygodni to z tego co czytam to tak akurat już myślałam że za rzadko .
Ale to pierwsza ciąża to wszystko wynika z niewiedzy , dobrze że tak chętnie dzielicie się doświadczeniami
A odnośnie karmienia piersią to też piszą różnie w Internecie , nie wiadomo w co wierzyć . Raz czytałam że jak dziecko głodne to samo się obudzi i wtedy karmić , a raz że wybudzac żeby dziecku nie spadł poziom glukozy .
Dlatego też chętnie poznam wasze opinie na ten temat