reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też tego nie rozumiem, tak samo dzielić matki na te rodzące naturalnie i przez cesarkę. Bezsensowne to dla mnie.

Na fejsie gdzies czytalam taki prawdziwy wpis kobiety..ze cesarskie ciecie to nienarodziny ale wydobyciny...w kulturalny sposob besztala matki które tak uwazaja tak samo bylo o karmieniu pytanie. karmisz ? Nie, głodze. Co se upoluje to zje :D

reklama
Cześć :)
Czy wszystkie miałyście już robioną glukozę ? Ja jestem w 20 tyg i lekarz jeszcze nic nie wspomniał . Raz na początku ciąży miałam robioną ale tylko glukozę naczczo i tyle .

A odnośnie karmienia piersią to ja bym chciała ale to moje pierwsze dziecko i chce spróbować . Wiadomo jeśli nie będzie pokarmu albo nie będę potrafiła sobie poradzić to też przestawię na butle . Nie ważne jak ważne że dziecko najedzone i szczęśliwe :)

Czy wszystkie miałyście już robioną glukozę ? Ja jestem w 20 tyg i lekarz jeszcze nic nie wspomniał . Raz na początku ciąży miałam robioną ale tylko glukozę naczczo i tyle .

A odnośnie karmienia piersią to ja bym chciała ale to moje pierwsze dziecko i chce spróbować . Wiadomo jeśli nie będzie pokarmu albo nie będę potrafiła sobie poradzić to też przestawię na butle . Nie ważne jak ważne że dziecko najedzone i szczęśliwe :)
Ja mam w 18 tygodniu, ale ja chyba jakiś wyjątek jestem bo powinno się robić po 22tyg to badanie.

Ja będę miała po 22tc obciążenie glukoza.

Co do cyca. Byłam anty. Ale chciałam spróbować. Spodobało mi się. Tyle. Nie uważam żebym była przez to wspanialszą matką

Ja będę miała po 22tc obciążenie glukoza.

Co do cyca. Byłam anty. Ale chciałam spróbować. Spodobało mi się. Tyle. Nie uważam żebym była przez to wspanialszą matką
A to ja mam kolejną wizytę 7 maja to będzie 22 tydzień to zobaczę czy wtedy da mi skierowanie na glukozę .
A mam pytanie czy morfologię i mocz robicie z wizyty na wizytę czy rzadziej ?

reklama
Do góry