reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Co do przemiany materii to ja mam odwrotnie, w ciazy czy bez tak samo. 30 min od posiłku i wszystko ze mnie zlatuje, czasem chwile dłużej. Jak zjem dużo na kolacje to albo w nocy albo rano kibelek. A najgorsze jest to, że tego nie idzie przewidzieć. W pewnej chwili czuję, że to już i mam kilka minut by dobiec do kibelka. Najgorzej, jak jestem poza domem np na autostradzie :(

Jeszcze miałam napisać jak ja wam zazdroszczę tych kopniakow aż nie mogę uwierzyć że ja jeszcze nic nie czuje to moja 3 ciąża ja nie wiem czy faktycznie te łożysko wszystko amortyzuje??? W poprzednich ciążach miałam na tylnej ścianie do piątku jajko zniose

A mogę iść do normalnego lekarza, czy tylko ginekolog, bo do mojego jestem umówiona dopiero na 2 maja a wcześniej się pewnie nie wcisnę.
ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza najlepiej do ginekologa, chyba że nie masz możliwości to do internisty czy t jest na pewno opryszczka i ew. skonsultować chociaż telefonicznie z lekarzem czy przepisany lek jest ok?
ja mam usg u mojego lekarza połówkowe 7 maja,, a to mój Borysek z ostatniego usg

Załączniki

• 20180423_163856.jpg
    20180423_163856.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 90
ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza najlepiej do ginekologa, chyba że nie masz możliwości to do internisty czy t jest na pewno opryszczka i ew. skonsultować chociaż telefonicznie z lekarzem czy przepisany lek jest ok?
ja mam usg u mojego lekarza połówkowe 7 maja,, a to mój Borysek z ostatniego usg
Tylko że chodze do lekarza na NFZ i nie mam żadnego kontaktu z nim, jedynie na wizycie mogłabym skonsultować.

Jeszcze miałam napisać jak ja wam zazdroszczę tych kopniakow aż nie mogę uwierzyć że ja jeszcze nic nie czuje to moja 3 ciąża ja nie wiem czy faktycznie te łożysko wszystko amortyzuje??? W poprzednich ciążach miałam na tylnej ścianie do piątku jajko zniose
ja też mam łożysko na przedniej ścianie i poczułam ruchy delikatne w 15/16 tyg, a dopiero od tego tygodnia są wyczuwalne dla osób z zewnątrz. W poprzedniej ciąży miałam na tylnej ścianie

reklama
Do góry