reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
KHej dziewczyny,
Ja znowu po kilku dniach sie odzywam ale jakos ciezko znaleźć mi chwilę czasu ostatnio. Ja mam 4 kg na plusie, 19 tc teraz.
U mnie standardowo w badaniach slad białka ale ja nawet nie bedac w ciazy zawsze w moczu slad bialka...taki urok bo na usg poji co noe widac nic zlego. Ja po prostu taki wielbłąd jestem i mało pije, teraz sie pilnuje ale zdarza mi sie ze o 15:00 nagle sobie przypominam ze od rana pol szklanki wody wypiłam. Teraz to juz w kazdym kacie domu mam butelki z wodą co by pamietać. Reszta badań ok, jutro wizyta, 8 maja połówkowe. Co do wypróżnień to ja nie.mam zadnych problemów, jem duzo owoców ale ja nigdy nie mialam problemow w tym temacie.specjalnie wiec i teraz spokój. Małe kopie jak szalone, moze jutro sie juz ujawni:happy: milego dnia dla Wszystkich, u mnie cudowne słoneczko od rana, dokoncze dzisiaj prace w ogrodzie...mam nadzieję :blink:
Ja 5 mam połówkowe. :-)

No pewnie i lepiej bo u Nas tylko stres. Pamiętam w 1 ciąży z tymi erytrocytami kurna i urolog i nefrolog i usg dróg moczowych i dobowa zbiórka i posiewy.... a i tak nic nie wykazało poza stwierdzeniem TAKI UROK
Dokładnie więc nie ma co panikowac skoro czujemy się dobrze i nic nam nie dolega to nie zachwowujmy się jak by to była choroba ,ciąża to nie choroba jakoś po ciąży już się tak nie idziemy często badać? A czemu? Tego nikt nie jest w stanie mi wyjaśnić . A w ciąży to latamy po tych lekarzach jak .... Oczywiście wykluczam osoby chorujace przewlekle na choroby w takim wypadku ważne żeby kontrolować ich stan zdrowia.

Dokładnie więc nie ma co panikowac skoro czujemy się dobrze i nic nam nie dolega to nie zachwowujmy się jak by to była choroba ,ciąża to nie choroba jakoś po ciąży już się tak nie idziemy często badać? A czemu? Tego nikt nie jest w stanie mi wyjaśnić . A w ciąży to latamy po tych lekarzach jak .... Oczywiście wykluczam osoby chorujace przewlekle na choroby w takim wypadku ważne żeby kontrolować ich stan zdrowia.
Ja to badam się raz na plus minus 6msc. Tak dla spokoju ducha odkąd mój szwagier zmarł w ogóle nie wiadomo czemu.

A w ogóle mój pierworodny
DZIŚ O 19:35 KOŃCZY 10 LAT.

Poza tym zauważyłam że brzuszkowe dziecko jest mniej aktywne kiedy chodzę zdołowana, płaczę czy złoszcze się. Kiedy jestem spokojna ono kopie prawie bez przerwy.
Najlepszego dla pierworodnego. Brzuszkowe dzieciątko to u mnie też jest tak podobnie wczoraj na wizycie za to kopala mnie jak szalona.

reklama
Do góry