Bajdelka , serwmida ma racje co do hormonów
W każdym razie samo tsh to za mało
Mi kiepsko wyszły wyniki i dopiero endokrynolog zleciła to te ft3 i ft4 na tej podstawie określiła brskmchotob tarczycy
Oczywiście do tego poziom beta hcg bo to ono robi zamieszanie i oczywiście jak sprawdzała po zakończonym 1 trymestrze to wrobiły do normy. Teraz mam tylko kontrolne na8 maja
Przed wizyta misze ztobic beta hcg i TSH ( Noe pamietam czy zlecała teraz ft) w każdym razie u mnie orzekła ze tego się nie leczy. A to ordynator z Opolskiego szpitala wiec jej wierze
Może powinnaś zasięgnąć konsultacji jeszcze gdzieś? Hormony to Noe zabawa.
Mamcia pięknie wyglądasz! Może ty taka bardzo szczuplutka byłaś przeć ze teraz jesz normalnie a tyjesz? Brzyszek słodki
Który tydzień? Ja mam 17+ 3i chyba mniejszy
Przytyłam kilogram ale jeśli chodzi o wypróżnienie to mam dramat... czasem cały tydzień nic.
W ostatnia nd tak się objadlsm obiadem ( na taz nie umiem za dużo zjeść- szybko się nakładam ) i popychałam deserem to do wc leciałam i miałam wrażenie ze wszystkie zaszłości ze mnie poszły.
Ale nie wiemnjak uregulować trawienie.
Śliwki ostatnio cała paczkę z biedry wcisnęłam w 3 dni ( pyszne! No i miliony kalorii) a i tak o toalecie mogłam pomarzyć.... pamietam ze w tamtej ciąży miałam tak samo. Nawet poza ciąża Noe mam rewelacji w tym temacie ale teraz to przegięcie
Tak w ogóle to pomyślałam ze mogłybyśmy mieć w podpisach sueaczki to te tygodnie łatwiej byłoby nami garniec ale na wersji mobilnej Noe chce się ustawić sygnatura
Miałam przez chwile ale musiałam odmontowac apke i teraz nie da się