reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z innej beczki. Dziewczyny jakie macie wyniki leukocytow i ciezar moczu? Mi z miesiaca na miesiac leukocyty rosną. Niby w normie bo norma opisana jest do 10 a ja na dzisiejszych badaniach mam 9,6 tylko to ca niby ogolne normy. Są jakieś inne dla ciężarówek? A cieżar moczu mam za niski. I juz nawet niższy niż norma.
A pijesz w nocy coś?
Ja non stop bym jadła ryby.. śledzie jem 3-4razy w tygodniu. To już uzależnienie..
Ryby bałtyckie można jeść maksymalnie raz w tygodniu ze względu na zanieczyszczenie morza.
Cześć dziewczyny...my tydzień temu byłyśmy na połówkowym. Nina waży 400gram. Małą mnie tak kopie, że dziś mi się brzuch ruszał...aż jestem w szoku ze tak szybko...

Powiedzcie mi ile przybrałyście już w ciąży? ja jestem lekko przerażona plus 7kg a bardzo się pilnuje...
Ja jestem w wadze wyjściowej teraz, ale brzuch mam.

reklama
w wadze wyjściowej?;) jak to zrobiłaś..
mi przemiana materii w ciązy siada...raz na 3dni idę na kibelek :((
nie mam żadnych zachcianek. Jem 1 i drugie śniadanie obiad i owoc..chodzę do pracy i wiecznie latam...jaka to sprawiedliwość? ;))))

Badanie ok, mała w normie. Mam jeszcze tylko iść do innego lekarza od wad płodu tak dla potwierdzenia :)

Załączniki

• 31068920_10155897555563692_8713309576277000192_n.jpg
    31068920_10155897555563692_8713309576277000192_n.jpg
    97,8 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
Z innej beczki. Dziewczyny jakie macie wyniki leukocytow i ciezar moczu? Mi z miesiaca na miesiac leukocyty rosną. Niby w normie bo norma opisana jest do 10 a ja na dzisiejszych badaniach mam 9,6 tylko to ca niby ogolne normy. Są jakieś inne dla ciężarówek? A cieżar moczu mam za niski. I juz nawet niższy niż norma.
Ciezar moczu mam zawsze ok, ale leukocyty ostatnio mialam 11 z czyms, trochę ponad normę ale wyczytalam, że kobiety w ciąży mogą mieć trochę podwyzszone. Pierwszy raz miałam pow. normy, wcześniej zawsze ok. 8, jutro idę na kolejną krew, zobaczymy, na razie się nie przejmuje, lekarz też mowil, żeby się tym nie martwic, chyba że będzie rosło albo się utrzyma pow. normy dłuższy czas. Ale mam krew i mocz co 2-3 tyg. badana więc łatwo będzie wyczaic i zareagowac.

nie mam żadnych zachcianek. Jem 1 i drugie śniadanie obiad i owoc..chodzę do pracy i wiecznie latam...jaka to sprawiedliwość? ;))))

Badanie ok, mała w normie. Mam jeszcze tylko iść do innego lekarza od wad płodu tak dla potwierdzenia :)
Wyglądasz super, kg wogole nie widac, nie przejmuj się :)

Mi leukocyty mocno rosną, zaczynałam z 8 w 6 tc a teraz w 16 tc miałam już 12. Ale lekarz mówi ze w ciazy to Ok i jak bedzie20 to będziemy się martwić. Choć ja się trochę martwię bo czytałam internety ( wiem ze to zło ) ale staram się ufać lekarzom. Choć jak pisaliście o tym dziecku bez nóg to znów już nie wiem jak to z nimi jest.

Ślicznie wyglądasz :):)

A pijesz w nocy coś?Ryby bałtyckie można jeść maksymalnie raz w tygodniu ze względu na zanieczyszczenie morza.Ja jestem w wadze wyjściowej teraz, ale brzuch mam.
Tak pije w nocy. Ale wiadomo, przed badaniem piłam jak sie spać kładłam w trakcie jak sie budziłam to już nic nie piłam.
Może wypiłam za dużo przed snem.

Marcia wyglądasz rewelacyjnie. Mój brzuszek podobnej wielkości. Który jesteś tydzień?
Dzięki seremida za info.

reklama
Do góry