kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wiecie co , mimo ze ciąża to czas do pozwalania sobie na więcej i absolutnie nie do odchudzania, to myśle ze jakaś zdrowa, dobrze zbilansowana dieta dla ciężarnych nie zaszkodzi. Może Nie w sensie sztywnego trzymania się jadłospisu od dietetyka ale poprostu przyjrzenia się temu co się je. Bo faktycznie w ciąży wiadomo ze łatwiej przytyć łatwiej to zaakceptować bo i tak się zazwyczaj w spodnie nie mieści a wiem ze wrzucanie w siebie bezmyślne dobrze się nie kończy. Ja tak jadłam pare mcy przed ciąża. Rano drożdżówki, kanapki gotowe, batonik potem obiad na mieście porcja mega wielka. W domu poprawka , to gulasz, to inne mięso w sosie. Słodzone kawki 3-4. Pepsi i energetyki. Potem winko i chipsy z sosem czosnkowym na majonezie. Paczka i więcej. Czasem pizza albo zapiekanki. Wieczorem np pierogi. Z cebulka, boczkiem. Nie 5-6. Tylko ponad 12 . I nieraz około 23 kolacja przy świecach, czasem to zwykle kanapki a czasem jeszcze cięższe dania. I tak mimo dużej dość ilości ruchu a jeszcze większej „spalacza tłuszczu na s” 10 kg do przodu w pare mcy