reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A miałam wam napisać dziś odebrałam ponownie wyniki tsh euthyrox biorę miesiąc i jest poprawa z wyniku 2,980 teraz mam 2,500 ale i tak jest lekko ponad normę ciekawe co powie lekarz i czy zwiększy mi dawkę..... Zjadłam na obiad miseczkę żurku i 5 ruskich pierogów i żałuję że tak dużo, ale mam dwa dania bo moje córki że szkoły wracają mega głodne, idę teraz wycisnąć sok z pomarańczy i na dziś kończę jedzenie

No już potwierdzone przez 4 lekarzy już raczej nie ma szans na zmianę a Natalia to było pierwsze imię jakie się nam spodobało razem z mężem więc już nie szukaliśmy . [emoji16]

Ja tez obstawiam ze na pierwszej opcji się skończy. I tez już kilku lekarzy mówiło płeć wiec pewność raczej jest. Fajnie fajnie , bardzo ładne

A miałam wam napisać dziś odebrałam ponownie wyniki tsh euthyrox biorę miesiąc i jest poprawa z wyniku 2,980 teraz mam 2,500 ale i tak jest lekko ponad normę ciekawe co powie lekarz i czy zwiększy mi dawkę..... Zjadłam na obiad miseczkę żurku i 5 ruskich pierogów i żałuję że tak dużo, ale mam dwa dania bo moje córki że szkoły wracają mega głodne, idę teraz wycisnąć sok z pomarańczy i na dziś kończę jedzenie

Pierogi [emoji76] żurek [emoji106] same dobre rzeczy

Jasne , nie odchudzaniu się, lecz jedzmy z głowa . I nie wmaeiajmy sobie ze w ciąży można sobie pozwolić na puste kcal . Jasne od czasu do czasu zjeść sobie coś nie zdrowego to nie zaszkodzi , ale lepiej sobie zrobić kanapkę z pomidorem i ogórkiem niż sięgnąć po kebaba .lepiej sięgnąć po arbuza zamiast ciastek . Lepiej będzie jak będziemy kierować się rozumem niż ochota . Macie prawo się ze mną nie zgodzić [emoji16]
Ale Ci powiem że dobrego kebsa to bym pożarła jak Reksio szynkę... nie jadłam już z rok...

Mam podobnie słodkie tez nie koniecznie . Jedzenie uwielbiam i nadal jem nie mało. Ale rozsądniej. Rzadziej tluste sosy , panierki , chipsów prawie wogole. Do kfc i na kebaba tez skocze ale ze mało wychodzę to dużo rzadziej. A Twoja znajoma to tak dziwne ma podejście do problemu. Niektórzy to jakby się swoich problemów bali pozbyć. Tak wnioskuje po dzisiejszej rozmowie z siostra.
Ja to ze śmieciówki albo Mac albo Pizza ale zwyczajnie szkoda mi kasy zazwyczaj. KFC jadłam jakieś 3msc temu ale pali mnie zgaga teraz po nim a nie pikantnego nie tkne

reklama
Same pyszności też bym zjadła pierożki i nawet 10 i nie zalowalabym sobie . Nie żałuj sobie takich pyszności . [emoji106]

Do góry