reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja się cieszę z cycków choć już po pierwszej ciąży wreszcie zaczęłam je mieć! Gorzej będzie jak skończę karmić ale wtedy to cyce w rulon i do push-upa. A zimą można z nich zrobić szalik. ;-)
Ja tam wyzbyłam się kompleksów a jak przestaje mi się coś we mnie podobać to to zmieniam lub staram się akceptować. Życie jest zbyt krótkie na takie bzdety.

Uwielbiam Twoje podejście :D tak trzymać :)

reklama
a mnie już moje cycki brzydza :p sa za duze :p nawet moj mi mowi ze juz mu sie nie podobaja bo sa za wielkie :p czekam do rozwiazania i jak wroca do swojego rozmiaru:D

A ja mam pytanie, bo jutro muszę iść na badania krwi i bd miała glukozę. W przychodni pisze że pobierają krew od 8-9 to jakim cudem ja mam to zrobić, nawet jak przyjdę przed 8 to Irak pewnie nie bd 1 w kolejce, a potem jak wejdę np.8.30 a to do 9 jest to jak mam te 2 godziny odczekać. Nie rozumiem tego. Miała któraś tak? Jak to wygląda?

Nic takiego nie zakazał w Holandii ciężko się czegoś dowiedzieć zawsze mówią że nie ma ryzyka można wszystko tylko że na nie miałam żadnego plamienia . Oby tak dalej a co do seksu to ja się boję cały czas . I jadę na wakacje mam zamiar w góry więc też będę ostrożna

Chodzi o to ze przez szyjkę , ujście wewnętrzne jej podczas stosunku może „urażać” łożysko skoro jest dochodzące i stad może być plamienie. Przynajmniej tak mi jedna pani doktor mówiła. Ale mówiła ze można jeżeli jest spokój z plamieniem tylko ze unikać takich pozycji gdzie ta szyjka jest mocno podrażniana i po prostu delikatniej. A i podczas orgazmu skurcze tez mogą za to odpowiadać. Tak przynajmniej ja się dowiedziałam. Seks uprawiałam i nie zawsze mega delikatnie a było ok. Ostatni tydz schyliłam się dużo, bo składałam dolne Polki w szafie , nosiłam zakupy, i wogole wszystko robiłam jak normalnie no i się dorobiłam plamienia. Wiec teraz odpuszczam noszenie schylanie a do seksu powrócę jak będę pewna ze plamienie już za mną a i mam pare globulek na infekcje wybrać wiec pewnie po kuracji coś spróbujemy.

A ja mam pytanie, bo jutro muszę iść na badania krwi i bd miała glukozę. W przychodni pisze że pobierają krew od 8-9 to jakim cudem ja mam to zrobić, nawet jak przyjdę przed 8 to Irak pewnie nie bd 1 w kolejce, a potem jak wejdę np.8.30 a to do 9 jest to jak mam te 2 godziny odczekać. Nie rozumiem tego. Miała któraś tak? Jak to wygląda?

Zadzwoń i zapytaj. Jak glukoza to sie pchaj pierwsza a i tak z racji ciazy powinny Cie wziac jako pierwsza

Mimo ze pracuje z materacami ale szczerze nie zdecydowalabym sie na.materac.piankowy dla dziecka. Pianka nie oddycha nawet jak ma pasek wentylacyjny wole kokosowo gryczany. Lateks sztuczny śmierdzi, naturalny jest mega drogi ale też ma slabe właściwości wentylacyjne.

Jak rodziłam tamte dzieci to kokos gryka to był cud miód i wogole. A teraz tyle tego jest ... ale skoro tak mówisz to pewnie znów będzie kokos gryka :)

Mimo ze pracuje z materacami ale szczerze nie zdecydowalabym sie na.materac.piankowy dla dziecka. Pianka nie oddycha nawet jak ma pasek wentylacyjny wole kokosowo gryczany. Lateks sztuczny śmierdzi, naturalny jest mega drogi ale też ma slabe właściwości wentylacyjne.
Słyszałam opinie, że w gryce lubią robaczki się gnieździć. Czy to prawda? Wiadomo, jak to z tymi opowieściami jest.

Jak rodziłam tamte dzieci to kokos gryka to był cud miód i wogole. A teraz tyle tego jest ... ale skoro tak mówisz to pewnie znów będzie kokos gryka :)

fajne sa materace bo sie dopasuja do ciala, zmniejszaja napięcie mięśni ale my jak spimy to sie obracamy co chwilę a male dziecko jak sie obroci na brzuch to buzie ma w materacu i jest ryzko ze sie moze udusić. Dla dorosłego owszem jak najbardziej ale dla dziecka a tym bardziej niemowlaka w zyciu.

reklama
Do góry