JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja przytyłam 1,5 kg, mam 164 cm wzrostu i waga wyjściowa 60 kg muszę się pilnować bo mam problemy z biodrem i kręgosłupem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na bóle kręgosłupa podobno najlepsza piłka taka do ćwiczeń i siedzenia..
Mam takie niedyskretne pytanie: dużo przytyłyście? Ja już ok 8-9 kg A to połowa. Nie czuje żebym dużo jadła.. piersi mam wielkie, dużo większe niż w 1 ciąży..
Z uwagi na sporą wagę wyjściową, im większe bmi tym mniej możesz w ciąży przytyćMoniksa38 u mnie też biust ogromny - liczę ok 2 kg. W sumie jem podobnie, a przybywa.
KatarzynaCarmen ja też 172 i 61 ale teraz jest prawie 70.. W poprzedniej ciąży też zaczynałam od 58 a skończyłam ok 74.
A dlaczego macie takie limity np 3 kg macie?
Właśnie limit jest bo jestem gruba i nie mogę dużo przytyć ale ja nie sądzę że przytuje tylko 3kg chyba to nierealne z synkiem zaczynałam z waga 95kg i przytyłam 11kg szybko spadło zresztą od razu. W tej ciąży zaczęłam z waga 93kg ale i tak dużo no cóż grubas ze mnie moja waga przez 9lat wacha się właśnie od 92kg do nawet lał 83kg ale szybko wracałam do bliżej 90kg nie mam już sił walczyć z dietami i myśleć ciągle o tym że mi nie wolno czegoś zjeść, póki jestem sprawna i ta granica nie jest przekraczana jest mi z tym dobrze, nie mam zamiaru się roztyc bardziej, najważniejsza jest moja rodzina a modelka już i tak nie zostanę...