reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie sie bardzi natalia podobało. I dlugo myslelismy nad nim ale sasiadka urodziła coreczke i dała Natalia. I wszystko było by ok ale non stop na nią krzyczy "Natala chodz tu"...
Wiec zaczęło nam sie podobac Paulinka. A dla chopca: Mateuszek lub Kamilek.

reklama
Mnie sie bardzi natalia podobało. I dlugo myslelismy nad nim ale sasiadka urodziła coreczke i dała Natalia. I wszystko było by ok ale non stop na nią krzyczy "Natala chodz tu"...
Wiec zaczęło nam sie podobac Paulinka. A dla chopca: Mateuszek lub Kamilek.

A spodziewajcie się dziewczynki czy chłopca, bo ja dziewczyny od razu jak zaszła w ciążę to czułam że to będzie dziewczyna ja od razu mówiłam wszystkim że będzie dziewczynka i potwierdziły się moje przypuszczenia na kalendarzu chińskim też mi wyszła dziewczynka a wy sprawdzaliscie sobie ten kalendarz ?
A jak w ogóle przybieracie na wadze bo moja startowa to 62 a dzisiaj rano miałam 64.7 więc w zasadzie okej mam brzuszek nie za duży wszyscy zdziwieni że 5 miesiąc to prawie nie widać .

To mój brzuszek z dzisiaj 20 tydzień

Załączniki

• 20180415_114103.jpg
    20180415_114103.jpg
    807,7 KB · Wyświetleń: 129
A spodziewajcie się dziewczynki czy chłopca, bo ja dziewczyny od razu jak zaszła w ciążę to czułam że to będzie dziewczyna ja od razu mówiłam wszystkim że będzie dziewczynka i potwierdziły się moje przypuszczenia na kalendarzu chińskim też mi wyszła dziewczynka a wy sprawdzaliscie sobie ten kalendarz ?
A jak w ogóle przybieracie na wadze bo moja startowa to 62 a dzisiaj rano miałam 64.7 więc w zasadzie okej mam brzuszek nie za duży wszyscy zdziwieni że 5 miesiąc to prawie nie widać .
Ja od początku mówię, że dziewczynka. Ale jeszcze nie wiemy. Też utyłam 2kg od początku ale brzuch msm duży i już mi obcy gratulują...

Dziewczyny czy spożywanie jajka sadzonego z żółtkiem płynnym jest szkodliwe w ciąży bo czytam i czytam na forum nie umiem nic konkretnego znaleźć . A ja takie jajko to uwielbiam mmmm

Nie wiemy jeszcze. Nie chce wstydzioch pokazać. 26 kwietnia polówkowe to może wtedy. :)
Zaczynalam od wagi 54 teraz mam 60. Brzuszek już dawno widać. Ale.ja zawsze chuda byłam. Jak pracowałam to brak czasu na jedzenie i ciagły bieg o stresie nie wspomne zrobily swoje. Od stycznia jem regolarnie i na poczatku plamilam wiec większość przeleżałam. A to spowodowało szybki wzrost wagi. :) nie przejmuje sie tym szybko zrzuce. [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Dziewczyny czy spożywanie jajka sadzonego z żółtkiem płynnym jest szkodliwe w ciąży bo czytam i czytam na forum nie umiem nic konkretnego znaleźć . A ja takie jajko to uwielbiam mmmm
Ja uwielbiam jajka ale tylko na miękko, więc w ciąży zrezygnowalamn prawie całkiem z jajek, bo uważam że lepiej nie ryzykować, czasem zjem takie na twardo, chociaż nie przepadam.

Co do jajek. Jem z półpłynnym żółtkiem. Jem też sery pleśniowe i śledzie. Zrezygnowałam z surowego mięsa i ryb.

Ale mnie zmogło... Położyłam się na chwilę i.... zasnęłam.

reklama
Jajka jem pod kazda postacia. Sery plesniowe tez. Surowe ryby odpuszczam ale i tak mam zamiar wybrac sie na sushi bo za mna juz chodzi:D

Do góry